GVS Segre Folded FFP3 RD hengityssuojain, 15kpl

229,00  (sis. ALV 24%)

HUOM!! Toimitus n. 30 arkipäivää tilauksesta

Pakkaus, jossa 15 kpl hygieenisiin yksittäispusseihin pakattuja GVS Segre Folded FFP3 R D hengityssuojaimia. Laatikko voidaan avata päältä tai alareunasta dispenser-jakolaatikoksi. Suositeltava valinta mm. terveydenhuollon ja teollisuuden ammattilaisten tarpeisiin.

HUOM!! Toimitus n. 30 arkipäivää tilauksesta

Tuotetunnus (SKU): F31000 Osasto:
Tuotemerkit:GVS

Korkealuokkainen uudelleenkäytettävä suodattava puolinaamarimallinen hengityssuojain FFP3 suodatusluokituksella. Bakteerien suodatuskyky (BFE=Bacterial Filtration Efficiency 0,3 hiukkaskoolle) erinomainen 99,9 %. Taitettava, kevyt, täysin säädettävä ja matalaprofiilisena laajan näkökentän tarjoava malli. Suojaimessa ei ole uloshengitysventtiiliä, jotta esim. COVID-19 viruksen osalta myös käyttäjän ympärillä olevat ihmiset ovat paremmin turvassa. Ykäsitätispakkaus vähentää ristiintartuntojen riskiä.

Valmistettu parhaista materiaaleista, jotka vähentävät kosteutta maskin sisällä, ovat kosteutta hylkiviä, pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten. Ulkopuolella säädettävä alumiininen magneettikuvausturvallinen (MRI Safe) nenäklipsi, jolla voidaan varmistaa hyvä istuvuus, ja sisäpuolella nenätiiviste, joka varmistaa hyvän tiiveyden ja tuo kohtaan pehmennystä. Minimoi silmiensuojainten huurtumismahdollisuuden. Nesteitä imemätön ja lateksivapaa rakenne.

Mekaaninen PFTE-kalvollinen pääsuodatin ja pinnalla elektrostaattinen esisuodatin. Yksinkertainen käyttää: Elastisten hihnojen lyhentäminen on helppoa kiertämällä hihnaa sivusolkien ympärille. Sivusoljet on värikoodattu, jotta käyttäjän on helppoa valita oikean suojausluokan suojain. Taittuvan rakenteen ansiosta suojain on helppo kuljettaa mukana, ja pysyy pidempään puhtaana.

Suodattaa hiukkasia, kiinteää aerosoleja (savu, pöly) ja nesteaerosoleja (sumu). Soveltuu esim. bakteereilta, viruksilta ja kevyiltä radioaktiivisilta hiukkasilta suojautumiseen, sekä puun työstämiseen, kvartsipölyltä, metallihiukkasilta, kiillotuspölyltä, kemikaalipölyltä, savipölyltä ja betonipölyltä soujautumiseen.

Suodatusteho ylittää 99 % (0,6 mikrometrin hiukkaskoolle). NPF (Nominal Protection Factor, Nimellinen suodatuskerroin): 50.

Sertifioitu CE EN 149:2001 + A1:2009 FFP3 R D vaatimuksien mukaisesti, ja ylittää ne merkittävällä marginaalilla. Täyttää myös EN 14683:2019 luokka C ja ASTM F2100-19 vaatimukset. GVS puolimaamarit on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti D-luokkaan: Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita, ja suojaimen myös tulee tarjota pienempi hengitysvastus pidempään, paino: 10 g.

Mitä tarkoittaa uudelleenkäytettävyys:

Suodattavissa puolinaamarimallisissa hengityksensuojaimissa ”R” -luokitus (=Reusable) tarkoittaa EN149 standardin vaatimusten mukaisesti, ett√§ suojain on testattu puhdistettavuuden, varastoinnin ja tukkeutumisherkkyyden osalta, jotta suojainta voidaan k√§ytt√§√§ my√∂s seuraavissa ty√∂vuoroissa yhteens√§ enint√§√§n kolmen ty√∂vuoron ajan.

Tavallisissa kertak√§ytt√∂isiss√§ suodattavissa malleissa on merkint√§ ”NR” (=Non Reusable), joka tarkoittaa ett√§ sellaista suojainta saa k√§ytt√§√§ vain yhden max. 8 h ty√∂vuoron ajan, jonka j√§lkeen se tulee poistaa k√§yt√∂st√§.