GVS UV-puhdistaja hengityssuojaimille

106,50  (sis. ALV 24%)

Puhdistuskotelo hengityssuojaimelle, hengityssuojaimen hiukkassuodattimille, suodattavalle puolinaamarimalliselle hengityssuojaimelle tai kasvomaskille.

HUOM!! Toimitus n. 30 arkipäivää tilauksesta!!!

Tuotetunnus (SKU): SPM900 Osasto:
Tuotemerkit:GVS

Voimakas ja tarkan 253,7 Nm aallonpituuden LED UVC-valo, joka steriloi maskin ja tappaa bakteerit. Voidaan käyttää sekä suodattaville puolinaamarimallisille hengityssuojaimille että kasvomaskeille. Suositeltava valinta päivittäiseen henkilökohtaiseen käyttöön parantamaan sekä käyttäjien että ympärillä olevien turvallisuutta COVID-19 aikana esim. terveydenhuoltoalan ammattilaisille, elintarvikealalle, teollisuuden tarpeisiin, matkustamiseen ja päivittäiseen arkikäyttöönkin.

Helppo kuljettaa mukana kompaktin koon ja keveyden ansiosta. Laite ei vaadi toimiakseen kemikaaleja, nesteit√§ eik√§ kuumuutta, eik√§ se vahingoita puhdistettavaa tuotetta mitenk√§√§n. 10 minuutin puhdistusajalla per puoli saavutetaan 99,9 % sterilointi. √Ą√§nimerkki ilmoittaa puhdistuksen valmistumisesta, ja voit k√§√§nt√§√§ tuotteen kotelon sis√§ll√§ ja steriloida toisen puolen. Kannen ennenaikaisen avaamisen turvatominto.

Aromaterapiatoiminto: Laitteeseen on mahdollista lisätä aromiterapiatuoksuja, joilla suojaimesta saadaan miellyttävämpi käyttää ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen (ei sis. toimitukseen). Käytettäessä yhdessä hengityssuojaimen kanssa joka on R-sertifiotu uudelleenkäytettäväksi, voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna kertakäyttöisten suojainten käyttöön ja vähentää samalla ympäristökuormitusta oleellisesti.

USB-johto sisältyy toimitukseen. Laitteelle riittää normaali 1A USB-ulostulo. Sisäpuolisen sterilointialueen koko 198 mm x 105 mm x 30 mm. Ulkomitat: 231 mm x 127 mm x 47 mm. Paino 250 g. CE, FC, RoHS. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Tiedoksi: GVS Face Mask UV Sterilizer on testattu ja tulokset tutkittu yhdessä seuraavien GVS hengityssuojainten ja hengityssuojainsuodattimien kanssa:

  • GVS Elipse P3 R D vaihtosuodatin (tuotekoodi SPR316), joka on vakiomalli seuraavissa puolinaamareissa: GVS Elipse P3 R D (tuotekoodit SPR299 ja SPR501), GVS Elipse Integra P3 R D (tuotekoodit SPR406 ja SPR407).
  • GVS Segre FFP3 R D suodattava puolinaamarimallinen hengityssuojain (tuotekoodi F31000)

Turvallisuuden ja hygieenisyyden varmistamiseksi on suositeltavaa että UV-puhdistus tehdään yhdelle suodattimelle tai suodatinparille enintään 5 kertaa per puoli. Kotelossa voi myös steriloida suodattimet irroitettuina kaikki ne GVS puolinaamarien kasvo-osat, jotka koteloon mahtuvat, eli käytännössä kaikki muut mallit, paitsi integroidulla silmiensuojaimella varustetut Elipse Integrat.