Ale!

Bollé B-Clean huurtumisenestoliina

2,00  (sis. ALV 24%)

Valikoimista poistuva tuote

Tehokas huurtumisenestoliina käytännöllisessä suojakotelossa. Voidaan käyttää jopa 60 kertaa. Tekee pinnoista myös anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista. Soveltuu työhön, vapaa-aikaan ja taktisiin sovelluksiin kaikenlaiselle optiikalle, myös pinnoitetuille linsseille. Ainutlaatuinen alkoholiton, silikonivapaa ja ammoniakiton koostumus, joka tarjoaa vähintään 72 h huurtumiseneston.

3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): FK12 Osasto:
Tuotemerkit:Bollé

Kuvaus

Suositellaan Bollé Safety ja Bollé Tactical silmiensuojainten toistuvaan käsittelyyn. Soveltuu myös muille silmiensuojaimille, silmälaseille, kypärien visiireille, LCD näytöille, plasmanäytöille, kuvaruuduille, tableteille ja kameran linsseille jne. COLTS-laboratorion sertifioima silmiensuojainten ylläpitotuote.

  • Puhdista linssit huolellisesti (esim. Bolle B-Clean Lens Cleaner puhdistussuihkeella tai esikostutetuilla puhdistusliinoilla)
  • Hankaa Anti-Fog liinalla kummaltakin puolelta linssejä 5-10 kertaa, tai hönkäise linssiin ja pyyhi kunnes pinta on kuiva ja puhdas (helpompi ja nopeampi tapa)
  • Normaalioloissa linssi pysyy huurtumattoman 72 h ajan jos kosteusprosentti on n. 60. Muissa kosteusoloissa käsittely kestää vähintään 24 h.
  • Huolehdi että käsittelet vain täysin puhtaita linssipintoja. Maksimikäyttökertojen määrä riippuu linssien koosta.
  • Liina ei ole pestävissä.