Ale!

Bollé Safety DFS2 kokokasvosuojus

1,00  (sis. ALV 24%)

DFS2 kokokasvosuojus toimitetaan käyttövalmiina. Laajan katselukentän tarjoava moderni, ergonominen ja helppokäyttöinen kokokasvosuojus terveydenhuollon tarpeisiin. Suojaa nesteroiskeilta ja pisaroilta (esim. veri ja pärskeet). Elastinen pääpanta = Yksi koko sopii kaikille. Yhteensopiva käytettäväksi omien silmälasien sekä luuppien kanssa ja kirurgisen suu- ja nenäsuojan tai hengityksensuojaimen kanssa. CE, ulkopinnalla suojaava kalvo. Molemminpuolinen huurtumisenestopinnoitettu visiiri.

4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): PFSDFS2106 Osasto:
Tuotemerkit:Bollé

Kuvaus

  • Pääpanta: Valkoinen polyester
  • Pehmusteen materiaali: PU (Lateksivapaa)
  • XL-kokoinen linssi. Linssin materiaali: PET/Polykarbonaatti
  • Korkeus: 22 cm
  • Leveys: 33 cm
  • Paksuus: 0,3 mm
  • Kokonaispaino: 52 g

Suosittelemme visiirin puhdistamiseen ja huurtumiseneston parantamiseen käytettäväksi Bollé Safety B-Clean tuotteita. Tähän malliin ei vaihdeta linssiosaa, vaan vaihtotarpeen tullessa eteen (COVID-19 säännösten mukaisesti työvuoron päätyttyä) vaihdetaan koko tuote.

Lisätietoa testimenetelmistä: Tämä tuote on EU:n Henkilösuojainasetuksen 2016/425 mukaisesti Riskiluokka II henkilönsuojain. Tällaista notkeaa mallia ei voida EN tyyppitarkastussertifioida kaikkien EN166 silmiensuojainstandardin pakollisten vaatimusten mukaisesti (ko. standarin testimenetelmät lähtevät yleisestä teollisuuden vaatimuksista), joten tuotteelle on suoritettu EN166 mukaiset testit niiden osa-alueiden osalta jotka ovat relevantteja terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin (pisära- ja roiskesuoja, optinen laatu, näkyvän valon läpäisy, UV-suoja jne.). Tuote on lisäksi EU:n COVID-19 2020/403 mukainen. Tuotetta ei ole tarkoitettu yleiseen henkilönsuojainkäyttöön esim. teollisuuteen.