Bollé Safety Pilot Firefighter maski, CSP

190,00  (sis. ALV 24%)

Panoraamanäkymän tarjoava tiivis suojamaski sävytetyllä CSP-linssillä palo- ja pelastusalan tarpeisiin. Muotoon valettu polypropyyleenikehys kestää erittäin kuumia lämpötiloja (+450 C), ja sen alla voidaan käyttää silmälaseja. Kuumuudenkestävä TPR tiiviste on joustava ja mukautuu täydellisesti kasvojen muotojen mukaan tiiviiksi. Tiiviste on injektoitu osaksi kehystä, joten koko rakenne on täydellisen tiivis. PLATINUM-pinnoitettu huurtumaton polykarbonaattilinssi. Palosuojattu säädettävä ja elastinen pääpanta. Myyntierä: 5 kpl.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): PILOFCSP Osasto:

Suojaa silmiä kuumuusuhkilta, kemikaalipisaroilta, karkealta pölyltä, kaasuilta, hienolta pölyltä ja hiukkasilta, lentäviltä kappaleilta, auringon haitallisilta säteiltä ja keskienergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6mm, 0.86 g metallikuula 120 m/s).

Huurtumisenestopinnoitetut ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit, joissa pinnoite ylittää huomattavasti luokka N ja luokka K testimenetelmien vaatimukset. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Tuotemerkki

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu Bollé Safety on suurista brändeistä ainoa, joka keskittyy ainoastaan silmien suojaukseen. Toiminta-ajatus on selkeä: Havaita riskit, joita työssä ilmenee ja tarjota standardien mukainen sopiva suojainratkaisu kaikkiin tehtäviin. Bollé Safety kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, esim. huurtumaton PLATINUM®-pinnoite sekä HD-, Contrast-, Twilight- ja CSP-linssiteknologiat.