Bollé Safety Tracker suojalasit keltainen, 10 kpl

239,50  (sis. ALV 24%)

Erittäin kattavan suojaustason mekaanisilta ja kemikaaliriskeiltä tarjoavat tekniset suojalasit työkäyttöön. Keltaiset Platinum-pinnoitetut Comfort Very Soft -linssit soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön ja tarjoavat erinomaisen kontrastin. Laseja voidaan käyttää sankamallisina, ja varustettuna lisäksi toimitukseen kuuluvalla pääpannalla. Vaahtomuovikehys irrotettavissa. HUOM!! Toimitus sisältää 10 kpl suojalaseja.

Tuotetunnus (SKU): TRACPSJ Osasto:

Huurtumisenestopinnoitetut ja naarmuuntumisenestopinnoitetut linssit, joissa pinnoite ylittää huomattavasti luokka N ja luokka K testimenetelmien vaatimukset. Polykarbonaattilinssien optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön. 1 pakkaus sisältää: Lasit kiinteillä sangoilla, pääpanta, Etuifs suojapussi (mikrokuitua).

Tuotemerkki

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu Bollé Safety on suurista brändeistä ainoa, joka keskittyy ainoastaan silmien suojaukseen. Toiminta-ajatus on selkeä: Havaita riskit, joita työssä ilmenee ja tarjota standardien mukainen sopiva suojainratkaisu kaikkiin tehtäviin. Bollé Safety kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, esim. huurtumaton PLATINUM®-pinnoite sekä HD-, Contrast-, Twilight- ja CSP-linssiteknologiat.