GVS UV-puhdistaja hengityssuojaimille

95,90  (sis. ALV 24%)

Puhdistuskotelo hengityssuojaimelle, hengityssuojaimen hiukkassuodattimille, suodattavalle puolinaamarimalliselle hengityssuojaimelle tai kasvomaskille.

HUOM!! Toimitus n. 30 arkipäivää tilauksesta!!!

Tuotetunnus (SKU): SPM900 Osasto:

Voimakas ja tarkan 253,7 Nm aallonpituuden LED UVC-valo, joka steriloi maskin ja tappaa bakteerit. Voidaan käyttää sekä suodattaville puolinaamarimallisille hengityssuojaimille että kasvomaskeille. Suositeltava valinta päivittäiseen henkilökohtaiseen käyttöön parantamaan sekä käyttäjien että ympärillä olevien turvallisuutta COVID-19 aikana esim. terveydenhuoltoalan ammattilaisille, elintarvikealalle, teollisuuden tarpeisiin, matkustamiseen ja päivittäiseen arkikäyttöönkin.

Helppo kuljettaa mukana kompaktin koon ja keveyden ansiosta. Laite ei vaadi toimiakseen kemikaaleja, nesteitä eikä kuumuutta, eikä se vahingoita puhdistettavaa tuotetta mitenkään. 10 minuutin puhdistusajalla per puoli saavutetaan 99,9 % sterilointi. Äänimerkki ilmoittaa puhdistuksen valmistumisesta, ja voit kääntää tuotteen kotelon sisällä ja steriloida toisen puolen. Kannen ennenaikaisen avaamisen turvatominto.

Aromaterapiatoiminto: Laitteeseen on mahdollista lisätä aromiterapiatuoksuja, joilla suojaimesta saadaan miellyttävämpi käyttää ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen (ei sis. toimitukseen). Käytettäessä yhdessä hengityssuojaimen kanssa joka on R-sertifiotu uudelleenkäytettäväksi, voidaan saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä verrattuna kertakäyttöisten suojainten käyttöön ja vähentää samalla ympäristökuormitusta oleellisesti.

USB-johto sisältyy toimitukseen. Laitteelle riittää normaali 1A USB-ulostulo. Sisäpuolisen sterilointialueen koko 198 mm x 105 mm x 30 mm. Ulkomitat: 231 mm x 127 mm x 47 mm. Paino 250 g. CE, FC, RoHS. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Tiedoksi: GVS Face Mask UV Sterilizer on testattu ja tulokset tutkittu yhdessä seuraavien GVS hengityssuojainten ja hengityssuojainsuodattimien kanssa:

  • GVS Elipse P3 R D vaihtosuodatin (tuotekoodi SPR316), joka on vakiomalli seuraavissa puolinaamareissa: GVS Elipse P3 R D (tuotekoodit SPR299 ja SPR501), GVS Elipse Integra P3 R D (tuotekoodit SPR406 ja SPR407)
  • GVS Segre FFP3 R D suodattava puolinaamarimallinen hengityssuojain (tuotekoodi F31000)

Turvallisuuden ja hygieenisyyden varmistamiseksi on suositeltavaa että UV-puhdistus tehdään yhdelle suodattimelle tai suodatinparille enintään 5 kertaa per puoli. Kotelossa voi myös steriloida suodattimet irroitettuina kaikki ne GVS puolinaamarien kasvo-osat, jotka koteloon mahtuvat, eli käytännössä kaikki muut mallit, paitsi integroidulla silmiensuojaimella varustetut Elipse Integrat.

Tuotemerkki

GVS

GVS on maailman johtava mikrosuodattimien valmistaja. Valikoimaan kuuluvat teknologista edelläkävijyyttä edustavat tuotteet henkilösuojaukseen, terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. GVS valmistaa yli 2 miljardia tuotetta vuosittain. Puolinaamarimalliset hengityssuojaimet valmistetaan omassa tehtaassa Iso-Britanniassa. GVS hengityssuojaimia on saatavissa puolinaamarimallisina (Elipse-sarja), sekä integroituina kokonaisuuksia silmiensuojainten kanssa (Elipse Intergra-sarja). Elipse-puolinaamarimallisto edustaa uutta ajattelua, ja sarjan tuotteita yhdistää 8 pääarvoa: Innovatiivinen design, toimitus käyttövalmiina, keveys, kompakti koko, hypoallergeeniset materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus silmiensuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa.