Jackson Safety 40070 AIRMAX+ raitisilmamaski

929,70  (sis. ALV 24%)

Jackson Safety 40070 AIRMAX+ raitisilmamaski soveltuu erinomaisesti esim. terveydenhuoltoalan käyttöön poikkeusoloissa.  Huppu on helppo pukea ja riisua, soveltuu useimmille kasvonmalleille. Huppu on valmistettu materiaalista, joka on kestävä ja puhdistettavissa. Toimitus sisältää: Airmax+ puhaltimen, akkulaturin, akun, vyön, letkun, HEPA-suodattimen, esisuodattimen ja pehmeän hupun.

Tuotetunnus (SKU): 40070 Osasto:
Tuotemerkit:Jackson Safety

Jackson Safety huppu on suunniteltu ja valmistettu noudattamaan EU-säännöksiä 2016/425 ja on sertifioitu standardin EN 166: 2001 mukaisesti Рtämä tarkoittaa vahvempaa kestävyyttä. Kun huppua käytetään osana täydellistä Airmax + -järjestelmää, täyttyvät EN 12941: 1998 + A1: 2003 + A2: 2008 TH3 P R SL vaatimukset hengityksensuojaimena. Jackson Safety huppua tulee käyttää ainoastaan yhdessä toimivan Airmax + -puhallinjärjestelmän kanssa. Ilman täysin toimivaa PAPR-järjestelmää, pehmeä huppu ei tarjoa riittävää suojausta käyttäjälleen. Huomioi, että hupun suojaava vaikutus voi heikentyä mm. seuraavissa tilanteissa: suuret tuulen nopeudet / sivutuulet, kaulus, kuulokkeet tai esim. parta joka on työnnetty kaulan mansetin alle.

Ennen k√§ytt√∂√∂nottoa: tarkista, ettei hupussa tai puhaltimessa ole vaurioita, kulumia tai repe√§mi√§. Jos havaitset vaurioita yms. vaihda huppu tai puhallin v√§litt√∂m√§sti uuteen ja h√§vit√§ vaurioitunut huppu / puhallin asianmukaisesti. Varmista aina, ett√§ Airmax + -j√§rjestelm√§ on kasattu oikein ja ett√§ se toimii ongelmitta. √Ąl√§ koskaan sammuta puhallinta tai ota huppua pois vaarallisella alueella. Laiminly√∂nti voi vaikuttaa negatiivisesti hengityssuojaimen suorituskykyyn ja suojaukseen, ohjeiden laiminly√∂nti voi johtaa k√§ytt√§jien sairauksiin tai jopa kuolemaan.

Hupun kevyt puhdistus: pyyhi huppu pehmeällä liinalla, joka on kostutettu neutraalilla pesuaineliuoksella sisältä ulospäin. Huuhtele vedellä ja anna kuivua, poissa suorasta auringonvalosta.

Hupun syväpuhdistus: käytä klooripyyhkeitä tai desinfiointiaineella kostutettua pehmeää liinaa (esim. 0,5-prosenttinen klooriliuos) tai liuos, joka sisältää 5000 ppm käytettävissä olevaa klooria, pyyhi päähine ylhäältä alaspäin. Anna klooriliuoksen vaikuttaa n. 1 minuutin ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä. Anna hupun kuivua, poissa suoralta auringonvalolta.

Hupun hävittäminen: huomioi että käytetty huppu voi olla altistunut esim. taudinaiheuttajille, joten sitä tulee käsitellä mahdollisesti vaarallisena jätteenä. Käsittely ja hävittäminen tulee tapahtua voimassa olevien jätehuoltomääräysten / muiden voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.

Puhaltimen ominaisuudet:

 • Puhaltimen nopeus s√§√§dett√§viss√§
 • TH3-hiukkassuojaus
 • IP 54 -sertifioitu
 • T√§rin√§- ja suodatinh√§lytykset ilmoittavat, kun suodatin t√§ytyy vaihtaa uuteen tai ett√§ akku
  on vähissä
 • HD 4-kennoinen litiumioniakku, 7,4 V / 5200 mAh
 • Latausaika: 5 tuntia
 • CE-sertifioitu

Hupun tekniset ominaisuudet:

 • Hyv√§ksynn√§t: EN 166:2001, EN 12941:1998 +A1:2003+A2:2008
 • K√§ytt√∂l√§mp√∂tilat: 0¬įC / 40¬įC
 • K√§ytt√∂kosteus: <75% suhteellinen kosteus
 • Hupun ymp√§rysmitta: 535mm – 600mm

Dokumentit: