Kasvomaskit

Kasvomaski, kasvosuoja vai hengityssuojain? Maskeja on saatavilla erilaisia, tästä syystä on tärkeää, että soveltuva maski valitaan käyttötarkoituksen ja vaatimusten perusteella. Kertakäyttöinen maski ei varsinaisesti tarjoa suojaa mutta se vähentää ympäristöön leviäviä hiukkasten määrää. Kirurginmaski eli suunenäsuojus on tuote, joka suojaa myös muita ihmisiä, se ei kuitenkaan ole hengityssuojain. Kangasmaski ei myöskään ole hengityssuojain mutta se vähentää pisaroiden leviämistä ympäristöön.

Portwest CV22 kasvomaskit

Puuvillainen ja uudelleenkäytettävä, kaksikerroksinen Portwest maski. Pieneen tilaan taitettava ja hygieenisesti yksittäispakattu maski myydään 25kpl:n laatikossa ja se voidaan pestä 60 C° (max 30 pesukertaa). Joustavat & säädettävät korvaremmit takaavat käyttömukavuuden

Portwest CV33 kasvomaskit

Portwest CV33 maski on udelleenkäytettävä, kolmikerroksinen Portwest kasvomaski, jossa on antimikrobi-käsittely. Pieneen tilaan taitettava ja hygieenisesti yksittäispakattu, maski myydään 25kpl:n laatikossa, se voidaan pestä 60 C°. Joustavat korvaremmit takaavat käyttömukavuuden, päällysmateriaali: 65 % polyesteri & 35 % puuvilla, vahvikekangas: 100 % puuvilla, maks. 50 pesukertaa.

Portwest CV34 kasvomaskit

Kolmikerroksinen pestävä antimikrobiseksi käsitelty kankainen Portwest CV34 maski, jossa on myös nenäsilta. Nenäsilta vähentää silmälasien huurtumista. Antimikrobikäsittely tappaa 99,9 % bakteereista ja mikro-organismeista. Säädettävät ja joustavat korvien taakse asetettavat kiinnitysnauhat ja puuvillainen sisäpuolinen kangas lisäävät käyttömukavuutta. Maski on konepestävissä 60C° lämpötilassa. Suusuojat on taitettavissa pieneen tilaa ja pakattu yksittäin hygieenisiin pusseihin. Myyntipakkaus sisältää 25kpl maskeja. Päällyskangas: 100% polyesteri pikeeneulos 160g, vuorikangas: 100% puuvilla kangas, jossa on Texpel Micro™ antimikrobinen käsittely 130g, värit: musta, sininen, tummansininen, harmaa.

Buff suodadinmaskit

BUFF® suodatinmaskit ovat kevyet, istuvat mukavasti päässä ja antaa sinun nauttia elämästä. Materiaalina on Coolnet UV+, joka on valmistettu 95 % kierrätetyistä muovipulloista. Suun ja nenän edessä on vaihdettava suodatin. Mukana on 5 vaihdettavaa suodatinta, käyttöohje. Saatavilla eri värejä.

Respilon kasvomaskit

RespiPro Carbon nanokuituinen maski suojaa mm. katupölyltä, siitepölyltä, vähentää myös erilaisia liikenteen aiheuttamia hajuja, vähentää pärskeiden leviämistä (esim. puhuessa) yms. Kaikki tämä onnistuu maskin nanokuitukalvosta ja aktiivihiilikerroksesta. Maskin ergonominen muotoilu sopii useimmille kasvomalleille. Taivutettava nenäpidike lisää käyttömukavuutta ja vähentään silmälasien huurtumista.

Katso Valikoima

 

Huomioitavaa kasvomaskeista

Kasvomaski ei ole tarkoitettu korvaamaan oikeita hengityssuojaimia. Käytä ainoastaan puhdasta kasvomaskia ja käsittele sitä ainoastaan puhtain käsin, käytön aikana kangasmaskia ei saa enää kosketella. Poista kangasmaski ainoastaan koskettaen kiinnitysnauhoja ja pese maski käytön jälkeen pakkauksen mukana tulleiden pesuohjeiden mukaisesti. Huolehdi myös käsihygieniasta käytön jälkeen.

Linkkejä: Kysymyksiä ja vastauksia maskisuosituksesta

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 items - 0,00