Milwaukee M12™-lämpötakkien seuraava sukupolvi

Seuraavan sukupolven M12™ TOUGHSHELL™ -lämpötakit (musta ja harmaa) lämmittävät pitkään ja sisältävät joustavaa TOUGHSHELL™-polyesteriä, joka joustaa 80 % muita vaihtoehtoja enemmän ja kestää viisi kertaa pidempään käytössä. Kevyet, mukavat ja joustavat takit takaavat hyvän liikkuvuuden.

Seuraavan sukupolven maastokuvioidun M12™-lämpötakin joustava ja lämmittävä Quietshell-polyesteri takaa hiljaiset liikkeet ja suojaa sekä tuulelta että vedeltä. Takissa yhdistyvät kestävät ja kevyet hiilikuitulämmityselementit ja metsäympäristöihin sopiva Realtree™ EDGE™ -maastokuvio.

Uudet lämpövaatteet lämmittävät jopa 8 tunnin ajan alhaisella teholla yhden M12™ REDLITHIUM™ 3,0 Ah -akun latauksella. Siinä on uusi sisävuori, joka optimoi lämmönsiirron. Kaikissa takeissa on uusi, ainutlaatuinen akkuaukko, joka mahdollistaa akun sijoittamisen etu- tai takataskuun. Aukko parantaa käyttömukavuutta, sillä käyttäjät voivat siirtää akun sopivimpaan paikkaan tilanteen mukaan. MILWAUKEE®-lämpövaatteet ovat monikäyttöisiä, kestäviä, käteviä ja mukavia käyttää kylmissä olosuhteissa ja kaikissa ulkoympäristöissä.