Milwaukee suojalasit

MILWAUKEE® osoittaa jälleen kerran sitoutumisensa työntekijöiden turvallisuuden ja tuottavuuden varmistamiseen laajentaessaan suojalasivalikoimaansa. Laseissa on naarmuuntumaton ja huurtumaton pinnoite. Eriväriset linssit ja suurennusominaisuudet tekevät niistä sopivia moniin käyttökohteisiin. Suojalasit on kehitetty pitkäaikaiseen käyttöön käyttömukavuudesta tinkimättä.

Kaikissa uusissa laseissa (suurentavia laseja lukuun ottamatta) on käyttöä helpottavat mukavat sangat. Saatavana on keltaisia, harmaita ja sävytettyjä linssivaihtoehtoja. Tämä parantaa turvallisuutta ja mahdollistaa kuhunkin eri työympäristöön täydellisesti sopivien lasien valitsemisen. MILWAUKEE®-suojalasit on varustettu huurtumattomilla linsseillä, jotta käyttäjän näkökyky pysyy hyvänä. Suojalaseissa on kestävät ja naarmuuntumista estävät linssit, jotka parantavat tuottavuutta. Suojalaseja on saatavana keltaisina ja harmaina sekä kirkkaina ja sävytettyinä.

Harmaat linssit suojaavat kirkkaalta valolta. Ne päästävät läpi mahdollisimman vähän valoa taaten hyvän näkyvyyden ja suojaten silmiä auringolta. Ne sopivat myös sisätiloihin, sillä ne vähentävät sisävalojen voimakkuutta. Keltaiset linssit suodattavat pois mahdollisesti haitallista sinistä valoa ja UV-säteitä. Ne ovat ihanteelliset varastotyöntekijöille, teollisuusvaloilla varustetuissa paikoissa työskenteleville tai näyttötyötä tekeville. Keltaiset linssit takaavat hyvän näkyvyyden, suojaavat siniseltä valolta ja parantavat kontrastia.

Tehostetuissa suojalaseissa on lisäksi joustava nenäsilta, joka antaa käyttäjälle lisätukea ja takaa hyvän istuvuuden hengityssuojaimen päällä. Niitä on myös saatavana kirkkaina, sävytettyinä, harmaina ja keltaisina. Lukemisen helpottamiseksi ja selkeyden takaamiseksi suurentavissa suojalaseissa on linssejä suojaava naarmuuntumaton kova pinnoite. Kirkkaat suurentavat linssit takaavat hyvän suojauksen lukemista haittaamatta. Linssien suurennusalue on +1,00 – +2,50 diopteria.