Milwaukee valaisimet

Uusia valaisimia on kolme: USB-ladattava taskulamppu (500 lumenia), USB-ladattava otsalamppu (450 lumenia) ja USB-ladattava kynävalaisin (250 lumenia). LED-tekniikkaa hyödyntävät valaisimet ovat pienikokoisia.

Kätevä USB-ladattava taskulamppu tarjoaa 500 lumenin verran TRUEVIEW™-teräväpiirtovalaisua. Magneettisen jalustan ansiosta käyttäjät voivat ottaa taskulampun nopeasti käteensä tai sijoittaa takaisin jalustalle. Käännettävän kiinnikkeen ansiosta lamppu on helppo kiinnittää hatun tai taskun reunaan. Taskulampussa on kolme toimintatilaa: korkea, keskitaso ja matala. Se on USB-ladattava ja siinä on akun varaustason ilmaisin. Lisäksi se on varustettu kohdennuskuviolla, joka takaa optimaalisen pitkän etäisyyden valaisun ja lähivalaistuksen. Taskulamppu on rakennettu kestämään rankimmatkin työmaaolosuhteet. IP67-luokitus suojaa vedeltä ja pölyltä. Lisäksi taskulamppu kestää jopa 4 metrin pudotukset. Sisäinen REDLITHIUM™-akku voidaan ladata micro-USB-johdolla USB-virtalähteestä tai pistorasiasta (ei sisällä seinäpistoketta).

USB-ladattava otsalamppu tarjoaa 450 lumenin verran TRUEVIEW™-teräväpiirtovalaisua ja sisältää sekä kohdevalo- että valonheitintilan. Se on suunniteltu käytettäväksi sekä suoraan päässä että kypärän päällä. Lisäksi se voidaan irrottaa, jolloin sitä voidaan käyttää magneettisena työvalona. Viisiasentoinen säädettävä valaisinpää on nopea ja helppo irrottaa päähihnasta ja kiinnittää käyttäjän haluamaan paikkaan. Otsalampussa on myös USB-lataustoiminto, akun varaustason ilmaisin ja useita tehotiloja, jotka optimoivat kirkkauden ja käyttöajan erittäin ahtaissa tiloissa. Otsalamppu on rakennettu kestämään rankimpiakin työolosuhteita. IP54-luokitus suojaa vedeltä ja pölyltä, ja lamppu kestää jopa 2 metrin pudotuksia. Sisäinen REDLITHIUM™-akku voidaan ladata micro-USB-johdolla USB-virtalähteestä tai pistorasiasta (ei sisällä seinäpistoketta).

USB-ladattavan kynävalaisimen TRUEVIEW™-teräväpiirtovalaisuteho on 250 lumenia ja siinä on kätevä laserosoitin. Kahden tilan ansiosta käyttäjät voivat valita haluamansa suuren valotehon ja jopa 8 tunnin akkukeston välillä. Suojakumi helpottaa valon kohdistamista. Kynävalaisimessa on myös USB-latausliitäntä, akun varaustason ilmaisin ja irrotettava metallipidike, jonka avulla se voidaan kiinnittää turvallisesti paitaan tai housujen taskuun. Se on rakennettu kestämään rankimmatkin työmaaolosuhteet. IP54-luokituksen ansiosta se on suojattu vedeltä ja pölyltä, ja se kestää jopa 2 metrin pudotukset. Sisäinen REDLITHIUM™-akku voidaan ladata micro-USB-johdolla USB-virtalähteestä tai pistorasiasta (ei sisällä seinäpistoketta).