Portwest CV33, kasvomaski, 25kpl

59,90  (sis. ALV 24%)

Uudelleenkäytettävä, kolmikerroksinen musta kasvomaski, jossa on antimikrobinen käsittely. Pieneen tilaan taitettava ja hygieenisesti yksittäispakattu kankainen maski myydään 25kpl:n laatikossa ja se voidaan pestä 60 C°:ssa. Antimikrobinen käsittely tappaa 99,9% mikroobeista, joita voi tulla ihokosketuksesta tai pesun yhteydessä. Joustavat ja säädettävät korvaremmit sekä sisäpuolen puuvillakangas lisäävät käyttömukavuutta.

Tuotetunnus (SKU): CV33BKR Osasto:
  • Yksittäispakattu hygieeniseen pakkaukseen
  • Uudelleenkäytettävä ja konepesun kestävä
  • Sisin 100% puuvillakangas parantaa käyttömukavuutta
  • Antimikrobikäsittely Texpel Micro™ tappaa 99,9% bakteerikasvustosta
  • Vähentää hajua aiheuttavien mikro-organismien kasvua, jotka voivat kertyä kuituihin ihokosketuksessa ja pesussa
  • Päällyskangas : 65% Polyesteri 35% Puuvilla
  • Vuorikangas : 100% Puuvilla kangas, jossa on Texpel Micro™  -käsittely

Portwest kangasmaski on pääasiassa tarkoitettu käytettäväksi enintään yhden käyttökerran ajan, jonka jälkeen se on vaihdettava uuteen ja käytetty maski on pestävä ohjeiden mukaan. Portwest kasvomaski ei ole tarkoitettu suojaamaan erityistä vaaraa kuten tulta, happoa, staattista sähköä yms. vastaan. Kangasmaski ei ole tarkoitettu korvaamaan oikeita hengityssuojaimia. Käytä ainoastaan puhdasta Portwest kasvomaskia ja käsittele sitä ainoastaan puhtain käsin, käytön aikana kangasmaskia ei saa enää kosketella. Poista kangasmaski ainoastaan koskettaen kiinnitysnauhoja. Huolehdi myös käsihygieniasta käytön jälkeen. Lopeta maskin käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa sinulle epämukavuutta. Älä käytä maskia avotulen läheisyydessä

Tuotemerkki

Portwest

Portwest on maailman nopeimmin kasvava työvaate- ja henkilösuojainvalmistaja maailmassa. Yhtiö on perustettu vuonna 1904 ja toimii nykyisin yli 130 maassa ympäri maailmaa. Portwest on edelleen perheyritys ja nykyisin johdossa on Hughesin suvun kolmas sukupolvi.

Saatat myös pitää...