Respilon VK RespiPro P2 kuparimaski, 10 kpl

89,90  (sis. ALV 24%)

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten suodatustehokkuutensa ja itsestään steriloituvan kalvon ansiosta, VK RespiPro kuparimaski tarjoaa pitkäaikaisen ja jatkuvan suojauksen käyttäjälleen. Tämä kasvomaski on sertifioitu eurooppalaisen standardin RFU 02.075 version 2 mukaisesti. Sen nimellissuojakerroin on identtinen standardissa EN 149: 2001 + A1:2009 määritellyn FFP2: n nimellisen suojakertoimen kanssa. HUOM!! Kuparimaskia voidaan käyttää pitkiä aikoja, kunhan maski on ehjä, puhdas ja riittävän tiivis.

Poista
Tuotetunnus (SKU): VK2KPL Osasto: Avainsana tuotteelle

VK RespiPro kuparimaskin suojausteho muodostuu nanokuitukalvosta, joka estää jopa 99,9 % viruksista. Kuparioksidilla varustettu sisempi ja ulompi kerros deaktivoivat kalvon sieppaamat virukset riippumatta siitä, tulevatko ne käyttäjän ympäristöstä tai käyttäjältä itseltään.

Itsesteriloivan ominaisuutensa ansiosta VK RespiPro kuparimaski voidaan ottaa pois ja käyttää toistuvasti tarpeen mukaan: mitään lisästerilisointia ei tarvita. Kuparin viruksilta suojaavat ominaisuudet eivät heikkene ajan kuluessa. Kuparimaski tarjoaa suojaa niin kauan kuin maski on fyysisesti ehjä (ei reikiä tai kulumista) ja tarjoaa riittävän tiiveyden.

 • Kuparioksidi maskin sisä- ja ulkokerroksessa tappaa tehokkaasti virukset maskin pinnalta. Se eliminoi ristikontaminaation riskit (esimerkiksi kun käsitellään kasvomaskia).
 • Itsestään steriloivan tekniikan ansiosta mitään huoltoa, kuten pesua tai desinfiointia, ei tarvita.
 • Kasvomaskia on mahdollista käyttää toistuvasti jopa viikon ajan, kunhan maskissa ei näy kulumisen merkkejä ja se pysyy kasvoilla tiiviisti.
 • Kuparimaskin anatominen muoto ja nenäpidike takaavat hyvän istuvuuden, ja sen ansiosta maski pysyy tiiviinä.
 • Erittäin kevyt kasvomaski (M: 3,2 g ja L: 3,7 g).
 • Kuparimaskia on mukava käyttää, siinä on helppo hengittää ja puhua.
 • Kasvomaski on kuparin värinen.
 • VK RespiPro -kasvomaski on ympäristöystävällinen ja taloudellinen valinta.
 • Kasvomaski pysyy paikoillaan kahdella korvasilmukalla. Parhaan istuvuuden takaamiseksi se voidaan kiinnittää pään takaosaan muovisella soljella, joka tulee tuotteen mukana.
 • VK RespiPro -hengityssuojain on sertifioitu EU-standardin RFU 02.075 version 2 mukaisesti.
 • Valmistettu Brnossa, Tšekin tasavallassa.

Kuinka valita oikea koko?

1. Mittaa (cm) kuvan mukainen etäisyys.
2. Vertaa mitattua etäisyyttä kokotaulukkoon.

Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa, kuten suodatustehokkuutensa ja <em><strong>itsestään steriloituvan kalvon</strong></em> ansiosta, VK RespiPro kuparimaski tarjoaa pitkäaikaisen ja jatkuvan suojauksen käyttäjälleen. Tämä kasvomaski on sertifioitu eurooppalaisen standardin RFU 02.075 version 2 mukaisesti. Sen nimellissuojakerroin on identtinen standardissa EN 149: 2001 + A1:2009 määritellyn FFP2: n nimellisen suojakertoimen kanssa. <strong>HUOM!! Kuparimaskia voidaan käyttää pitkiä aikoja, kunhan maski on ehjä, puhdas ja riittävän tiivis.</strong>

Dokumentit:

EU-vaatimustenmukaisuusvakuutus (ENG)