Sordin EXC, kuulosuojain

24,90  (sis. ALV 24%)

Kypäräkiinnitteiset, adapter 02 sovittimilla varustetut kevyet medium-vaimennustason kuppikuulosuojaimet. Sordin Classic -sarjan malli, jossa sisällä ainutlaatuiset ruiskupuristevaletut vaimennussisäosat, jotka tarjoavat miellyttävän vaimennuksen ja kovalehdille poikkeuksellisen runsaasti tilaa. Patentoitu jousirakenne, joka tarjoaa kevyen paineen päätä vasten, ja erinomaisen käyttömukavuuden. Suositeltava malli monipuoliseen yleiskäyttöön niin teollisuudessa kuin vapaa-ajallakin.

Tuotetunnus (SKU): 10022-S Osasto:

Pehmusterenkaiden alalaidoissa korvalehden mukainen muotoilu, joka parantaa käyttömukavuutta ja tiiveyttä. Rakenne ja pintojen tarjoama ote on suunniteltu tehokkaaksi käyttää myös käsineet kädessä.

Portaattomasti liukuva pituuden säätö. Kompakti, kestävä rakenne. Erittäin pehmeät ja helposti vaihdettavat tiivisterenkaat. Paino vain 215 g. Väri: musta. CE EN 352-2. Suorituskyky/vaimennusarvot: SNR 26 dB. H=29, M=23, L=15. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Adapter 02 soveltuu käytettäväksi mm. seuraavien työkypärien kanssa:
 

  • Peltor G3000
  • Protector Style 600
  • Auboueix Iris II

Tuotemerkki

Sordin

Ruotsalainen Sordin on yksi maailman johtavista kuulosuojainvalmistajista ja Pohjoismaiden suurin. Sordinilla on yli 30 vuoden kokemus omasta kuulon- ja päänsuojauksen tuotekehityksestä ja omasta valmistuksesta. Alan modernein elektroniikkaosaaminen yhdistettynä erittäin korkeatasoiseen materiaaliosaamiseen tekevät tuotteista ihanteellisia ratkaisuja vaativille käyttäjille. Tuotantolaitokset sijaitsevat Vikmanshyttanissa ja Värnamossa Ruotsissa sekä Virossa, ja oma testilaboratorio ja tuotekehityskeskus Ruotsissa. Valikoima kattaa täydellisen kategoriahallinnan kaikenlaisiin kuulonsuojaustarpeisiin aina räätälöidyistä ratkaisuista aktiivisiin kommunikaatioratkaisuihin ja passiivisiin korvatulppiin asti. Tärkeimpiä käyttäjäryhmiä ovat mm. teollisuus, rakennusala, kaivokset, metsästys, sotilaat, poliisi, pelastusala sekä metsä- ja puutarha-alat. Yritys on ISO 9001 sertifioitu.