Tietosuoja

Tämä on Polarweld Finland Oy:n henkilötietolain sekä EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen tietosuojaseloste. Laadittu 25.6.2018. Rekisterinpitäjä Polarweld Finland Oy, Y-tunnus: 2861834-7.

Yhteydenotto

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä tai haluatte nähdä itseänne koskevat tallennetut tiedot tai poistaa tietonne järjestelmästämme, otta yhteyttä palautelomakkeen kautta.

Kerätyt tiedot & evästeet, tietojen luovutus

Jotta tämä sivusto toimisi mahdollisimman hyvin, se tallentaa laitteellesi pieniä datatiedostoja, joita kutsutaan evästeiksi (cookies). Tämä on yleinen käytäntö kaikilla verkkosivustoilla. Voit poistaa kaikki tietokoneellasi olevat evästeet, ja useimmat selaimet voi asettaa torjumaan ne kokonaan. Muista kuitenkin, että jos torjut evästeet, et voi käyttää sivustolla olevia palveluja ja toimintoja.

Keräämme ja käsittelemme henkilötietojasi kun teet tilauksen verkkokaupastamme, lähetät sähköpostia, rekisteröidyt sivustomme käyttäjäksi. Sivustollamme on käytössä statistiikka, joka kertoo vierailijoiden kokonaismäärän (emme näe kävijöiden IP osoitetta, sijaintia yms.). Vaikka emme koskaan luovuta antamiasi tietoja teenpäin, voimme joutua tilanteeseen jossa joudumme luovuttamaan niitä Suomen viranomaisille voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa. Huomioi että joudumme myös jakamaan tietojasi kolmansien osapuolten kanssa jotka auttavat meitä käsittelemään tilauksia ja tuottamaan sivuston palveluita, esim. Jetpack sekä Visma Pay maksupalvelu.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämä sivusto voi sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi Youtube-videoita). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla. Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Käyttäjän suostumus

Rekisteröitymällä, lähettämällä sähköpostia tai tilaamalla tuotteitamme, annat suostumuksen tietojesi tallennukseen.

Tietojen säilytys

Säilytämme käyttäjien antamia henkilökohtaisia tietoja seuraavasti:

  • ei-käytetyt käyttäjätilit: 1 viikko
  • odottavat tilaukset: 12kk
  • epäonnistuneet tilaukset: 1 pv
  • perutut tilaukset: 1pv
  • valmiit tilaukset: 2 kk

Tämän jälkeen tiedot poistetaan tai ne salataan tunnistamattomaksi automaattisesti. Toimitetun tilauksen osalta tietojesi säilytysvelvoite määräytyy kirjanpitolain mukaisesti.

Rekisterin suojaus

Sähköinen asiakasrekisteri on teknisesti suojattu ulkopuolisilta.

Tarkastus ja korjaus

Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä. Mikäli sinulla on käyttäjätili luotuna tälle sivustolle, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Jos epäilemme tai havaitsemme tietomurron, tutkimme asian välittömästi. Asiasta ilmoitetaan viipymättä rekisteröidylle ja teemme ilmoituksen valvontaviranomaiselle tietoturvaloukkauksesta.