Toimitusehdot

Verkkokaupassa ilmoitetut hinnat

Kaikki hinnat verkkokaupassa näytetään verollisena (ALV 24%).

Toimitus & toimitus-aika

Toimitamme tilatut tuotteet Postin välityksellä (toimitusmaksu 5.90€ lisätään loppusummaan kassalla). Varastossa olevien tuotteiden toimitusaika on noin 7 arkipäivää. Mikäli tuotteet ovat tehdastilauksia, on toimitusaika yleensä 2-4 viikkoa tilauksesta. Saat seurantatunnuksen matkapuhelimeesi kun tilaus on postitettu.

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

MobilePay

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo

Käyttöehdot Pivo palvelulle: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Lasku yritykselle

Enterpay Lasku yritykselle palvelulla voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Palautukset / tilauksen peruuttaminen

Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota yhteyttä sähköpostilla myyntiimme. Yhteydenottolomakkeen löydät sivuiltamme kohdasta ”Ota yhteyttä”. Palautettavien ostosten mukana täytyy palauttaa kaikki mahdolliset alkuperäiset osat, ohjeet / dokumentit & tarvikkeet. Huomaa että avattuja suojainpaketteja ei hyvitetä (sinetöitynä toimitettua ja avattua tavaraa, jota ei voi terveydellisistä tai hygieniasyistä paketin avaamisen jälkeen palauttaa ovat esim. hengityssuojaimet & korvatulpat). HUOMAA!! Tilauksessa maksetun summan hyvityksen suorittaa maksunvälittäjämme Visma Pay / Paybyway Oy.

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti lähettämällä asiakkaalle sähköpostin.

Takuu

Tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä rajattu takuu. Takuu alkaa ostohetkestä ja se todetaan esim. tilausvahvistuksella tai muulla vastaavalla dokumentilla. Takuu kattaa ainoastaan materiaali- ja valmistusvirheet jotka ilmaantuvat tuotteen takuuaikana. Takuu ei koske esim. tuotteen kulumista, muokkaamisesta johtuvaa virhettä, virheellisestä säilytyksestä tai jos tuotetta on käytetty muuhun / vastoin kuin mihin se on alkuperäisesti valmistajan toimesta tarkoitettu.