Toimitusehdot

Toimitus & Toimitus-aika

Toimitamme tilatut tavarat Postin välityksellä. Kaikki hinnat verkkokaupassa näytetään verollisena (ALV 24%). Toimitusaika on noin 10 – 45 arkipäivää mutta se voi vaihdella tavaran saatavuuden mukaan (Tuotteiden saatavuustiedot ilmoitetaan verkkokaupassa välimyyntivarauksin.).

Maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa: verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

LASKU YRITYKSELLE

Enterpay Lasku yritykselle palvelulla voit maksaa ostokset suoraan yrityksellesi osoitetulla tavallisella laskulla. Laskun maksuaika on 14 pv laskun päiväyksestä. Laskutuslisä on 5,00 euroa. Laskuttaja on Arvato Financial Systems ja maksuajan myöntää Enterpay Finance Oy. Käyttöehdot https://www.enterpay.fi/ehdot-palvelu/

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-17)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta

Palautukset / Tilauksen peruuttaminen

Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus (poislukien hygieniatuotteiksi luokitellut tai erikseen asiakkaalle tilatut tuotteet). Jos haluat peruuttaa tilauksen ennen toimitusta, ota yhteyttä sähköpostilla myyntiimme. Palautelomakkeen löydät sivuiltamme kohdasta ”Ota yhteyttä”. Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, on asiakkaalla oikeus palauttaa se vaikka kyseessä olisi hygieniatuotteet tai erikseen asiakkaalle tilatut tuotteet. Tässä tapauksessa tuotteen tulee olla avaamattomassa alkuperäispakkauksessa. Palautettavan tuotteen mukana täytyy palauttaa kaikki alkuperäiset osat & tarvikkeet. Kun haluat palauttaa väärän tai viallisen tuotte ota ensin yhteyttä myyntiimme sähköpostitse. Tämän jälkeen lähetämme tarkemmat ohjeet toimenpiteistä.

HUOM!! Erilaisilla suojaimilla (tuotteita jotka soveltuu suojaamaan mm. silmä, hengitys, kuulo, kasvo ym. vastaavia vahinkoja vastaan),  maskeilla (sis. mm. erilaiset visiirit / myös ei suojaimeksi luokiteltavat, suojalasit, hitsasusmaskit ym. vastaavat tuotteet) tai erilaisilla kangasmaskeilla ei ole hygieniasyistä vaihto- eikä palautusoikeutta. Palautusoikeus tai vaihto-oikeutta ei myöskään koske erilaisia imeytys- tai puhdistusliinoja (tai vastaavia tuotteita) eikä käsidesiliinoja (tai vastaavia tuotteita) johtuen hygieniasyistä.

Tilauksen sitovuus

Sitova kauppasopimus tulee voimaan kun asiakas on jättänyt tilauksen. Järjestelmä vahvistaa tilauksen automaattisesti lähettämällä asiakkaalle sähköpostin.

Takuu

Tuotteilla on valmistajan tai maahantuojan myöntämä rajattu takuu. Takuu alkaa ostohetkestä ja se todistetaan laskulla tai ostohetkeen liittyvällä ostodokumentilla, josta ilmenee ostohetki. Takuu kattaa ainoastaan materiaali- ja valmistusvirheet, jotka ilmaantuvat tuotteen takuuaikana. Takuu ei kata kulumia tai virheitä, jotka johtuvat käyttöohjeen noudattamatta jättämisestä tai siitä, että tuotetta on käytetty muuhun kuin mihin se on tarkoitettu.

Takuu ei yleensä kata seuraavia tilanteita:

  • mitään vaurioita, jotka ovat seurausta puutteellisesta huollosta
  • mitään tuotteita, joihin on tehty muutoksia tai täydennyksiä
  • mitään tuotteita, joissa alkuperäinen tunniste (tavaramerkki, sarjanumero) on sotkettu, muutettu tai poistettu
  • mitään vaurioita, jotka johtuvat käyttöohjeiden noudattamatta jättämisestä
  • mitään tuotteita, joissa ei ole CE hyväksyntämerkkiä
  • mitään tuotteita, jotka on avattu tai korjattu muualla kuin valmistajan tai maahantuojan valtuuttamassa huoltoliikkeessä
  • mitään tuotteita, jotka on liitetty sopimattomaan virtalähteeseen (ampeeria, jännite, taajuus)
  • mitään vaurioita, jotka ovat aiheutuneet ulkoisista tekijöistä (vesi, kemikaalit, fyysinen, voima) tai vieraista aineista epäasiallisesta käytöstä, ylikuormituksesta jne. johtuvaa
  • minkään ei hyväksytyn osan tai tarvikkeen käyttöä
  • virheitä, jotka johtuvat lisätarvikkeista tai varaosista, jotka eivät ole kyseisen tuotteen alkuperäisosia