Ale!

Bollé B-Clean Anti-Fog Spray, 30ml

5,00  (sis. ALV 24%)

Valikoimista poistuva tuote

Tehokas huurtumisenestosuihke kaikenlaiselle optiikalle. Aine myös puhdistaa ja tekee pinnoista anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista. Soveltuu työhön ja vapaa-aikaan. Riittoisa pumppupullo, jota suositellaan mm. suojalaseille, suojamaskeille ja kokokasvosuojaimille. Suositeltava myös Kask työkypäriin liitettävien silmien- ja kokokasvosuojainten toistuvaan käsittelyyn. Ainutlaatuinen alkoholiton, silikonivapaa ja ammoniakiton koostumus, joka tarjoaa vähintään 48 h huurtumiseneston.

Vain 3 varastossa

Tuotetunnus (SKU): B200P Osasto:

Soveltuu myös muille silmiensuojaimille, silmälaseille, moottoriurheilukypärien visiireille, LCD näytöille, plasmanäytöille, kuvaruuduille, tableteille ja kameran linsseille jne. Tilavuus 30 ml. Kompakti pullo soveltuu erityisesti liikkuville käyttäjille. Tuotetta ei suositella heijastumisenestopinnoitetuille linsseille. Suosittelemme käyttämään tämän aineen kanssa Bollé Safety B-Clean puhdistusliinoja (tuotekoodi B401), tai hyvälaatuista optiikan puhdistamiseen suunniteltua mikrokuituliinaa (ei sis. toimitukseen). Pullon mitat: korkeus 90 mm, leveys 40 mm, paksuus 23 mm. Paino täytenä 52 g. Valmistaja Bollé Safety.

Tuotemerkki

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu Bollé Safety on suurista brändeistä ainoa, joka keskittyy ainoastaan silmien suojaukseen. Toiminta-ajatus on selkeä: Havaita riskit, joita työssä ilmenee ja tarjota standardien mukainen sopiva suojainratkaisu kaikkiin tehtäviin. Bollé Safety kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, esim. huurtumaton PLATINUM®-pinnoite sekä HD-, Contrast-, Twilight- ja CSP-linssiteknologiat.