Ale!

Bollé B-Clean huurtumisenestoliina

2,00  (sis. ALV 24%)

Valikoimista poistuva tuote

Tehokas huurtumisenestoliina käytännöllisessä suojakotelossa. Voidaan käyttää jopa 60 kertaa. Tekee pinnoista myös anti-staattiset vähentäen pölyn ja lian tarttumista. Soveltuu työhön, vapaa-aikaan ja taktisiin sovelluksiin kaikenlaiselle optiikalle, myös pinnoitetuille linsseille. Ainutlaatuinen alkoholiton, silikonivapaa ja ammoniakiton koostumus, joka tarjoaa vähintään 72 h huurtumiseneston.

Vain 4 varastossa

Tuotetunnus (SKU): FK12 Osasto:

Suositellaan Bollé Safety ja Bollé Tactical silmiensuojainten toistuvaan käsittelyyn. Soveltuu myös muille silmiensuojaimille, silmälaseille, kypärien visiireille, LCD näytöille, plasmanäytöille, kuvaruuduille, tableteille ja kameran linsseille jne. COLTS-laboratorion sertifioima silmiensuojainten ylläpitotuote.

  • Puhdista linssit huolellisesti (esim. Bolle B-Clean Lens Cleaner puhdistussuihkeella tai esikostutetuilla puhdistusliinoilla)
  • Hankaa Anti-Fog liinalla kummaltakin puolelta linssejä 5-10 kertaa, tai hönkäise linssiin ja pyyhi kunnes pinta on kuiva ja puhdas (helpompi ja nopeampi tapa)
  • Normaalioloissa linssi pysyy huurtumattoman 72 h ajan jos kosteusprosentti on n. 60. Muissa kosteusoloissa käsittely kestää vähintään 24 h.
  • Huolehdi että käsittelet vain täysin puhtaita linssipintoja. Maksimikäyttökertojen määrä riippuu linssien koosta.
  • Liina ei ole pestävissä.

Tuotemerkki

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu Bollé Safety on suurista brändeistä ainoa, joka keskittyy ainoastaan silmien suojaukseen. Toiminta-ajatus on selkeä: Havaita riskit, joita työssä ilmenee ja tarjota standardien mukainen sopiva suojainratkaisu kaikkiin tehtäviin. Bollé Safety kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, esim. huurtumaton PLATINUM®-pinnoite sekä HD-, Contrast-, Twilight- ja CSP-linssiteknologiat.