Bollé Safety Coversal hitsauslasit

17,90 

Saranoiduilla suodatinlinsseillä varustetut suojalasit kaasuhitsaukseen, kovajuottoon, leikkaukseen ja muihin töihin missä käytetään vastaavia tekniikoita, ja missä riskienarviointi ei osoita tarvetta maskimallille tai kokokasvosuojaimelle. Taso-5 suodatus. Sisemmät linssit kirkasta, optiikaltaan korkealuokkaista polykarbonaattia, jonka ansiosta nämä lasit tarjoavat suojaa sekä hitsauksen tuottamalta säteilyltä että lentäviltä kappaleilta ja lisäturvallisuutta myös silloin kun suodatinlinssit eivät ole käytössä.

Suojaa hitsaussäteilyltä ja mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s). Optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): COVRP5 Osasto:

Tuotemerkki

Bollé Safety suojalasit

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, naamiomalliset suojamaskit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Valikoima erottuu edukseen erityisesti tyylin, riskienarviointityökalujen, innovaatioiden, huippuluokan huurtumiseneston, laajuuden (400 tuotekoodia) ja logistisen tehokkuuden alueilla.