Bollé Safety Ninka vaihtokehys, 50kpl

99,00  (sis. ALV 24%)

Pakkaus, jossa 50 kpl Ninka vaihtokehyksiä, ei sisällä linssejä.

Bollé Safety Ninka on terveydenhuollon ammattilaisten tarpeisiin suunniteltu CE-merkitty erittäin kevyt ja ergonominen silmäsuoja, jossa kehys on desinfioinnin kestävä +80 C. Linssi on suunniteltu nopeasti vaihdettavaksi.

Tuotetunnus (SKU): PSPNINKQ01 Osasto:

Litteät sangat luistamattomilla Tip Grip -päillä tekevät käytöstä miellyttävää. Rakenne on suunniteltu sellaiseksi, että se ei aiheuta painepisteitä käyttäjän päähän. Kehyksen laaja ylärakenne tarjoaa kattavasti lisäsuojaa myös ylhäältä kulmakarvojen alueelle kohdistuvilta pisaroilta.

Yksi koko sopii kaikille. Yhteensopiva käytettäväksi omien silmälasien ja kirurgisen suu- ja nenäsuojan tai hengityksensuojaimen kanssa.

Suositeltava valinta mm.:

  • Terveydenhuoltoon (sairaalat, hammashoito, optikot)
  • Asiakaspalveluun (apteekit, ravintolat, hotellit, vähittäiskauppa, pikaruokaketjut, rautakaupat jne.)
  • Kuluttajatuotteeksi kun halutaan kevyt ja huomaamaton varuste silmien alueen suojaksi

Kehyksen materiaali: Tummanharmaa Polypropyleeni (Lateksivapaa)

Tuotemerkki

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu Bollé Safety on suurista brändeistä ainoa, joka keskittyy ainoastaan silmien suojaukseen. Toiminta-ajatus on selkeä: Havaita riskit, joita työssä ilmenee ja tarjota standardien mukainen sopiva suojainratkaisu kaikkiin tehtäviin. Bollé Safety kehittää jatkuvasti uusia innovaatioita, esim. huurtumaton PLATINUM®-pinnoite sekä HD-, Contrast-, Twilight- ja CSP-linssiteknologiat.