Bollé Safety Tracker hitsauslasit, Weld-1,7

25,90 

Erittäin kattavan suojaustason tarjoavat tekniset suojalasit hitsausta avustavalle käyttäjälle. Soveltuu kaasuhitsaukseen, kovajuottoon, leikkaukseen ja muihin töihin missä käytetään vastaavia tekniikoita, ja missä riskienarviointi ei osoita tarvetta kokokasvosuojaimelle eikä tarvetta katsoa suoraan hitsattavaan kohteeseen. Taso-1,7 suodatus.

Laseja voidaan käyttää sankamallisina, ja varustettuna lisäksi toimitukseen kuuluvalla pääpannalla. Vaahtomuovikehys irrotettavissa. Naarmuuntumisenehkäisypinnoitetut linssit. Optiikkaluokka 1: Soveltuu myös pitkäaikaiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Tuotetunnus (SKU): TRACWPCC2 Osasto:

Tuotemerkki

Bollé Safety suojalasit

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, naamiomalliset suojamaskit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Valikoima erottuu edukseen erityisesti tyylin, riskienarviointityökalujen, innovaatioiden, huippuluokan huurtumiseneston, laajuuden (400 tuotekoodia) ja logistisen tehokkuuden alueilla.