GVS Segre Folded FFP3 RD, 15 kpl

69,90 

Pakkaus, jossa 15 kpl hygieenisiin yksittäispusseihin pakattuja GVS Segre Folded P3 R D hengityssuojaimia. Laatikko voidaan avata päältä tai alareunasta dispenser-jakolaatikoksi.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): F30000 Osasto:
Tuotemerkit:GVS

Korkealuokkainen uudelleenkäytettävä suodattava puolinaamarimallinen hengityssuojain FFP3 suodatusluokituksella. Taitettava, kevyt, ja matalaprofiilisena laajan näkökentän tarjoava malli. Valmistettu parhaista materiaaleista, jotka vähentävät kosteutta maskin sisällä, ovat kosteutta hylkiviä, pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten. Ulkopuolella säädettävä nenäklipsi, jolla voidaan varmistaa hyvä istuvuus, ja sisäpuolella nenätiiviste, joka varmistaa hyvän tiiveyden. Minimoi silmiensuojainten huurtumismahdollisuuden. Lateksivapaa rakenne. Yksinkertainen käyttää: Elastisten hihnojen lyhentäminen on helppoa kiertämällä hihnaa sivusolkien ympärille. Sivusoljet on värikoodattu, jotta käyttäjän on helppoa valita oikean suojausluokan suojain. Taittuvan rakenteen ansiosta suojain on helppo kuljettaa mukana, ja pysyy pidempään puhtaana.

Suodattaa hiukkasia, kiinteää aerosoleja (savu, pöly) ja nesteaerosoleja (sumu). Soveltuu esim. puun työstämiseen, kvartsipölyltä, metallihiukkasilta, kiillotuspölyltä. kemikaalipölyltä, savipölyltä, betonipölyltä, bakteereilta, viruksilta ja kevyiltä radioaktiivisilta hiukkasilta suojautumiseen.

P3 suodatusluokitus: Suodatusteho vähintään 99 % (0,6 mikrometrin hiukkaskoolle). NPF (Nominal Protection Factor, Nimellinen suodatuskerroin): 50.
Täyttää CE EN 149:2001+A1:2009 vaatimukset ja ylittää ne merkittävällä marginaalilla. Kaikki kuppimalliset suodattavat GVS puolimaamarit on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti D-luokkaan: Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita, ja suojaimen myös tulee tarjota pienempi hengitysvastus pidempään.