GVS Segre Folded FFP3 RD, 15 kpl

89,95 

Korkealuokkainen uudelleenkäytettävä suodattava puolinaamarimallinen hengityssuojain FFP3 suodatusluokituksella ja uloshengitysventtiilillä. Taitettava, kevyt, ja matalaprofiilisena laajan näkökentän tarjoava malli. Valmistettu parhaista materiaaleista, jotka vähentävät kosteutta maskin sisällä, ovat kosteutta hylkiviä, pehmeitä ja miellyttäviä ihoa vasten.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): F30050 Osasto:
Tuotemerkit:GVS

Venttiili helpottaa hengittämistä. Ulkopuolella säädettävä nenäklipsi, jolla voidaan varmistaa hyvä istuvuus, ja sisäpuolella nenätiiviste, joka varmistaa hyvän tiiveyden. Minimoi silmiensuojainten huurtumismahdollisuuden. Yksinkertainen käyttää: Elastisten hihnojen lyhentäminen on helppoa kiertämällä hihnaa sivusolkien ympärille. Sivusoljet on värikoodattu, jotta käyttäjän on helppoa valita oikean suojausluokan suojain. Taittuvan rakenteen ansiosta suojain on helppo kuljettaa mukana, ja pysyy pidempään puhtaana. Kukin suojain on yksittäin pakattu hygieeniseen pussiin.

Suodattaa hiukkasia, kiinteää aerosoleja (savu, pöly) ja nesteaerosoleja (sumu). Soveltuu esim. puun työstämiseen, kvartsipölyltä, metallihiukkasilta, kiillotuspölyltä. kemikaalipölyltä, savipölyltä, betonipölyltä, bakteereilta, viruksilta ja kevyiltä radioaktiivisilta hiukkasilta suojautumiseen.

P3 suodatusluokitus: Suodatusteho vähintään 99 % (0,6 mikrometrin hiukkaskoolle). NPF (Nominal Protection Factor, Nimellinen suodatuskerroin): 50. Täyttää CE EN 149:2001+A1:2009 vaatimukset ja ylittää ne merkittävällä marginaalilla. Kaikki kuppimalliset suodattavat GVS puolimaamarit on testattu vapaaehtoisen dolomiittitestin mukaisesti D-luokkaan: Testissä mitataan suodatustehokkuutta hiukkasilta simuloiden kaivosolosuhteita, ja suojaimen myös tulee tarjota pienempi hengitysvastus pidempään.