Jackson Safety 40071 AIRMAX+ raitisilmamaski

929,70  (sis. ALV 24%)

Jackson Safety 40070 AIRMAX+ raitisilmamaski soveltuu erinomaisesti esim. lääketieteelliseen käyttöön, maalaus ja ruiskutustöihin. Huppu on helppo pukea ja riisua, soveltuu useimmille kasvonmalleille. Huppu on valmistettu materiaalista, joka on kestävä ja puhdistettavissa. Toimitus sisältää: Airmax+ puhaltimen, akkulaturin, akun, vyön, letkun, HEPA-suodattimen, esisuodattimen ja pehmeän hupun.

Tuotetunnus (SKU): 40071 Osasto:
Tuotemerkit:Jackson Safety

Kuvaus

Jackson Safety huppu on suunniteltu ja valmistettu noudattamaan EU-säännöksiä 2016/425 ja on sertifioitu standardin EN 166: 2001 mukaisesti – tämä tarkoittaa vahvempaa kestävyyttä. Kun huppua käytetään osana täydellistä Airmax + -järjestelmää, täyttyvät EN 12941: 1998 + A1: 2003 + A2: 2008 TH3 P R SL vaatimukset hengityksensuojaimena. Jackson Safety huppua tulee käyttää ainoastaan yhdessä toimivan Airmax + -puhallinjärjestelmän kanssa. Ilman täysin toimivaa PAPR-järjestelmää, pehmeä huppu ei tarjoa riittävää suojausta käyttäjälleen. Huomioi, että hupun suojaava vaikutus voi heikentyä mm. seuraavissa tilanteissa: suuret tuulen nopeudet / sivutuulet, kaulus, kuulokkeet tai esim. parta joka on työnnetty kaulan mansetin alle.

Ennen käyttöönottoa: tarkista, ettei hupussa tai puhaltimessa ole vaurioita, kulumia tai repeämiä. Jos havaitset vaurioita yms. vaihda huppu tai puhallin välittömästi uuteen ja hävitä vaurioitunut huppu / puhallin asianmukaisesti. Varmista aina, että Airmax + -järjestelmä on kasattu oikein ja että se toimii ongelmitta. Älä koskaan sammuta puhallinta tai ota huppua pois vaarallisella alueella. Laiminlyönti voi vaikuttaa negatiivisesti hengityssuojaimen suorituskykyyn ja suojaukseen, ohjeiden laiminlyönti voi johtaa käyttäjien sairauksiin tai jopa kuolemaan.

Hupun kevyt puhdistus: pyyhi huppu pehmeällä liinalla, joka on kostutettu neutraalilla pesuaineliuoksella sisältä ulospäin. Huuhtele vedellä ja anna kuivua, poissa suorasta auringonvalosta.

Hupun syväpuhdistus: käytä klooripyyhkeitä tai desinfiointiaineella kostutettua pehmeää liinaa (esim. 0,5-prosenttinen klooriliuos) tai liuos, joka sisältää 5000 ppm käytettävissä olevaa klooria, pyyhi päähine ylhäältä alaspäin. Anna klooriliuoksen vaikuttaa n. 1 minuutin ja huuhtele sitten puhtaalla vedellä. Anna hupun kuivua, poissa suoralta auringonvalolta.

Hupun hävittäminen: huomioi että käytetty huppu voi olla altistunut esim. taudinaiheuttajille, joten sitä tulee käsitellä mahdollisesti vaarallisena jätteenä. Käsittely ja hävittäminen tulee tapahtua voimassa olevien jätehuoltomääräysten / muiden voimassa olevien sääntöjen mukaisesti.

Puhaltimen ominaisuudet:

 • Puhaltimen nopeus säädettävissä
 • TH3-hiukkassuojaus
 • IP 54 -sertifioitu
 • Tärinä- ja suodatinhälytykset ilmoittavat, kun suodatin täytyy vaihtaa uuteen tai että akku
  on vähissä
 • HD 4-kennoinen litiumioniakku, 7,4 V / 5200 mAh
 • Latausaika: 5 tuntia
 • CE-sertifioitu

Hupun tekniset ominaisuudet:

 • Hyväksynnät: EN 166:2001, EN 12941:1998 +A1:2003+A2:2008
 • Käyttölämpötilat: 0°C / 40°C
 • Käyttökosteus: <75% suhteellinen kosteus
 • Hupun ympärysmitta: 535mm – 600mm

Dokumentit: