Jackson Safety H10 korvatulpat, 200 paria

36,90  (sis. ALV 24%)

Helposti muotoiltava ja miellyttävä, (SNR) 31dB. Korvatulpat on pareittain pakattuina hygieenisiin pusseihin, 1 laatikossa 200 paria. Korvaava tuote: Jackson Safety H10, nauhallinen korvatulppa

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 67210 Osasto:
  • Pehmeäpintainen ja kartiomainen
  • Helppo asettaa paikoilleen
  • Valmistettu polyuretaanivaahdosta
  • Helposti havaittava väri

Miksi kuulon suojaaminen on tärkeää esim. korvatulpilla?

Jatkuva altistuminen melulle aiheuttaa kuulovaurioita koska melu tuhoaa korvan aistinkarvasoluja. Nämä aistinkarvasolut eivät uusiudu. Melulle altistumisen seurauksena voi olla esim. pysyvä kuulon aleneminen. Kuulovaurion syntyyn vaikuttavat melun voimakkuus, laatu ja altistumisen kesto. Melun aiheuttaman kuulovaurion korjaamiseen ei ole hoitokeinoa.

Korvatulppien käyttäminen

Huolehdi käsihygieniasta ennen korvatulppien asettamista korvaan. Ota korvatulppa etu- ja keskikeskisormen sekä peukalon väliin ja rullaa tulppa sormien välissä ohueksi, sileäksi lieriöksi. Vedä korvanlehteä taaksepäin toisella kädelläsi samalla asettaen korvatulppa hitaasti ja huolellisesti paikoilleen toisella kädellä. Huomioitavaa on se, että jos korvatulppia ei aseta tai käytetä oikein, niiden suojauskyky ei ole riittävä.

Tuotemerkki

Jackson Safety

Ammattilaiset ovat lähes vuosisadan ajan luottaneet Jackson Safety® hitsausmaskeihin ja henkilönsuojaimiin. Syy on yksinkertainen: Jackson Safety® on asettanut tavoitteekseen tarjota käyttäjille innovatiivisten turvallisuusratkaisujen, vertaansa vailla olevien ominaisuuksien, kestävän arvon ja mukavuuden varmistamista. Jackson Safety® tarjoaa laajan valikoiman turvallisuustuotteita jokaiseen työhön ja jokaiselle työntekijälle. Kaikki Jackson Safety® -tuotteet on testattu täyttämään tai ylittämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. Jackson Safety® valikoimista löytyy erilaisia hitsausmaskeja, automaatti hitsausmaskeja sekä ilmastoituja hitsausmaskeja niin ammattilaisille kuin myös harrastajille.