Jackson Safety suurennuslasi

8,20  (sis. ALV 24%)

Hitsausmaskiin asennettava suurennuslasi (diopteri), valmistettu kestävästä polykarbonaatista. Saatavilla eri vahvuuksilla, myyntierä: 1 kpl / vahvuus.

Poista
Tuotetunnus (SKU): WH10 Osasto:

Hitsausmaskiin asennettava suurennuslasi (diopteri) joka helpottaa hitsaajan työskentelyä tuomalla kohteen lähemmäksi, saatavilla eri vahvuuksia. Huolto: puhdista suurennuslasi miedolla saippualla ja haalealla vedellä, älä käytä liuottimia. Tarkasta hitsauskypärän sekä suurennuslasin kunto ennen työn aloittamista murtumien, pintojen syöpymisien ja naarmujen varalta ja tarvittaessa vaihda ne uusiin.

Tuotemerkki

Jackson Safety

Ammattilaiset ovat lähes vuosisadan ajan luottaneet Jackson Safety® hitsausmaskeihin ja henkilönsuojaimiin. Syy on yksinkertainen: Jackson Safety® on asettanut tavoitteekseen tarjota käyttäjille innovatiivisten turvallisuusratkaisujen, vertaansa vailla olevien ominaisuuksien, kestävän arvon ja mukavuuden varmistamista. Jackson Safety® tarjoaa laajan valikoiman turvallisuustuotteita jokaiseen työhön ja jokaiselle työntekijälle. Kaikki Jackson Safety® -tuotteet on testattu täyttämään tai ylittämään tiukat laatu- ja turvallisuusstandardit. Jackson Safety® valikoimista löytyy erilaisia hitsausmaskeja, automaatti hitsausmaskeja sekä ilmastoituja hitsausmaskeja niin ammattilaisille kuin myös harrastajille.
Vahvuudet

+1.00, +1.25, +1.75, +1.5, +2, +2.5