Mag-Tac Rechargeable Plain, LED-valaisin

195,00  (sis. ALV 24%)

Ammattikäyttöön ja taktiseen käyttöön suunniteltu ladattava mattamusta LED valaisin. Ladattavuuden ansiosta säästää hankintahintansa nopeasti takaisin alhaisten käyttökustannusten myötä. Suuri valovirta, pieni koko ja rakenne, joka kestää lähes mitä tahansa. Tukeva klipsi mahdollistaa monipuolisen kiinnittämisen liiviin, vyölle, taskuun, varustelaukkuun tms. paikkaan, josta valaisin on nopeasti otettavissa käyttöön. Valaisinta säilytetään lataustelakassa, josta se on otettavissa suoraan käyttöön. Telakka on suunniteltu pöydällä pidettäväksi tai seinälle tai ajoneuvoon asennettavaksi.

Tuotetunnus (SKU): TRM4RE4L Osasto:
Tuotemerkit:Maglite

Kuvaus

Suorituskyky ANSI FL1 standardin mukaisesti: Valovirta 671 lumenia, valon kantama 185 m, valon voimakkuus 8545 candelaa. Paloaika eco asetuksella 18 h ja max asetuksella 1 h.

Yhdistelmävalokeila näyttää samanaikaisesti sekä kauas että hyvin leveälle lähelle. Kirkkaan alueen leveys säädettävissä käyttöetäisyyden mukaan. Soveltuu myös asekiinnitykseen yleisimpiin kiinnikkeisiin ja pysyy toimintavarmana myös rekyylin aikana.

Pakkaus sisältää: Valaisin, uudenlainen LiFePO4 (Litium-Rautafosfaatti) akku, 12V tup. syt. USB pistoke, 230V USB verkkolaturi, USB latausjohto (johdon pituus 90 cm), lataustelakka (kiinnitysruuvi sis.), MOLLE-yhteensopiva lasikuituvahvisteinen taskuklipsi, jossa reikä kiinnitysnarulle sekä akun vaihtotyökalu (jos vaihtotyökalu katoaa, niin vara-akun + napa toimii avaimena). Takuu: Valaisin 10 vuotta, akku 1 vuosi. Huoltopalvelu Suomessa. Ei polttimonvaihtotarvetta. Valmistettu USAssa, valmistuspaikka lukee valaisimessa.