Milwaukee AG9-125 XC kulmahiomakone

179,00  (sis. ALV 24%)

Tehokas 850 W PROTECTOR-moottori epoksipäällysteellä ja Heavy Duty -käämeillä lisäävät työkalun käyttöikää.

Tuotetunnus (SKU): 4933403200 Osasto:
 • Tehokas 850 W PROTECTOR-moottori epoksipäällysteellä ja Heavy Duty -käämeillä lisäävät työkalun käyttöikää
 • Kevyt, kapea ja kompakti kulmahiomakone yleiskäyttöön
 • Uusi digitaalielektroniikka tarjoaa vakiokierrosluvun, pehmeän käynnistyksen, moottorin ylikuormitussuojan ja tyhjäkäyntikierrosluvun rajoittimen
 • Litteä metallivaihteiston kansi varmistaa työstettävän kappaleen hyvän näkyvyyden ja optimoidun katkaisusyvyyden
 • Painevalettu vaihdepesä magnesiumseoksesta
 • Pölysuojatut laakerit ja kytkin
 • Tehokas jäähdytyspuhallin pitää moottorin viileänä kovassakin käytössä
 • FIXTEC™-mutteri mahdollistaa nopean ja helpon laikan vaihdon
 • Helposti säädettävä rikkomasuoja pikaliittimellä
 • Automaattisesti leikkautuvat hiiliharjat
 • 4 m kumipäällysteinen johto

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.