Milwaukee BIG HAWG reikäsahanteräsarja

220,00  (sis. ALV 24%)

BIG HAWG™ -reikäsahanterät sopivat sähkömiehille, puusepille, keittiönasentajille ja lämmityksen, ilmastoinnin ja putkitöiden kanssa työskenteleville.

Tuotetunnus (SKU): 4932464939 Osasto:

BIG HAWG™ -reikäsahanterät sopivat sähkömiehille, puusepille, keittiönasentajille ja lämmityksen, ilmastoinnin ja putkitöiden kanssa työskenteleville.

Suunniteltu käytettäväksi monien eri materiaalien kanssa:

  • Tiilet* – soveltuu sekä kiinteille että onteloille tiileille.
  • Reikätiili*, kevytbetoni ja kevytsoraharkko.
  • Jopa 30 N/mm² paksut pehmeätiheyksiset kalkki- ja hiekkakivilohkot.
  • Havupuu, lastulevy, vaneri, keskikokoinen kuitulevy (MDF).
  • Muovit ja muovipinnoitetut levyt (Contiboard).

*Ei sovi käytettäväksi kovien, yli 30 N/mm² paksuisten materiaalien, kuten betonin, graniitin, kovan tai keskitiheän kalkkikiven, luonnonkiven tai kovan tiilen kanssa.

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.