Milwaukee L4 HLRP-202 valaisin

105,00  (sis. ALV 24%)

Valaisin tarjoaa 600 lumenin TRUEVIEW™-teräväpiirtotekniikan, IP54 vesi- ja pölysuojattu ja kestää pudotuksen jopa 2 metristä.

Tuotetunnus (SKU): 4933471390 Osasto:
  • 4 valaisutilaa: Korkea, Medium, Matala ja Eco, mitkä tuottavat +25 tuntia tehokasta käyttöaikaa
  • IP54 vesi- ja pölysuojattu ja kestää pudotuksen jopa 2 metristä
  • Lataa kätevästi REDLITHIUM™ USB-akku sisäisesti micro-USB-kaapelilla USB-virtalähteestä
  • Virtamittari kertoo REDLITHIUM™ USB-akun tilan
  • Sisältää USB-kaapelin
  • Valaisin tarjoaa 600 lumenin TRUEVIEW™-teräväpiirtotekniikan
  • Todella ohut valaisinpää tuottaa esteettömän 125° aluevalon
  • Valaisimen muotoilu ja akun sijoittaminen sen takaosaan parantaa työskentelyä ahtaissa tiloissa
  • Hikeä imevä mikrokuitunauha ja 4 kypäräklipsiä lisäävät mukavuutta ja turvallisuutta

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.