Milwaukee M12 HJGREY4-0 Grey, takki

314,00  (sis. ALV 24%)

Viisikerroksinen hiilikuitumateriaali jakaa lämmön tasaisesti, voit ladata puhelinta akulle tarkoitetussa taskussa M12™-akkuohjaimella, jossa on 1 A USB-liitäntä, toimii kaikilla MILWAUKEE® M12™ -akuilla, jopa 8 tuntia lämmitystä yhdellä M12™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akun latauksella.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 4933464332 Osasto:
 • Viisikerroksinen hiilikuitumateriaali jakaa lämmön tasaisesti
 • Voit ladata puhelinta akulle tarkoitetussa taskussa M12™-akkuohjaimella, jossa on 1 A USB-liitäntä
 • Toimii kaikilla MILWAUKEE® M12™ -akuilla
 • Jopa 8 tuntia lämmitystä yhdellä M12™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akun latauksella
 • Lämpötilaa on helppo kontrolloida – 3 lämpöasetusta: Korkea, Keskitaso, Matala
 • TOUGHSHELL™ venyvä 100 % polyesterimateriaali kestää kovimmatkin olosuhteet ja sillä on jopa 5x pidempi käyttöikä
 • FREE FLEX™ -liikkuvuus – lisämateriaali käsien alla lisää liikkuvuutta työskennellessä pään yläpuolella
 • Veden- ja tuulenkestävä – takaa mukavuuden ja kestävyyden kovimmissakin olosuhteissa
 • Paranneltu suunnittelu selässä ja säädettävä vyötärö vähentävät lämmön karkaamista ja pitää käyttäjän lämpimänä
 • Kestää konepesun ja -kuivauksen
 • Isot käsi- ja rintataskut puhelimen säilyttämiseen

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.