Milwaukee M18 JSR DAB+-0 radio

274,90  (sis. ALV 24%)

Tehokas äänijärjestelmä – digitaalisella prosessorilla varustettu DAB+/FM -viritin ottaa signaalit vastaan tarkasti ja selkeästi.

Tuotetunnus (SKU): 4933451251 Osasto:
 • Sääsuojattu kotelo mobiililaitteita varten
 • Iskuja vaimentavat päädyt
 • Integroidut kahvat
  Tehokas äänijärjestelmä – digitaalisella prosessorilla varustettu DAB+/FM -viritin ottaa signaalit vastaan tarkasti ja selkeästi
 • DAB+ varmistaa parhaan äänenlaadun ja näkyviin saadaan esimerkiksi musiikkikappaleen nimi ja esittäjä tai radio-ohjelman tiedot ja oikea aika
 • Kaksoiskaiutin passiiviradiaattoreilla tuottaa selkeän, voimakkaan ja tarkan äänentoiston
 • Säädettävä taajuuskorjain parantaa äänenlaatua ja 10 aseman pikavalinnat
 • Iskuja vaimentavat päädyt ja metalliset kaiutinsäleiköt suojaavat radiota iskuilta, vedeltä ja lialta
 • Integroidut kahvat helpottavat siirtämistä ja varastoimista
 • Saa virtaa MILWAUKEE® M18™ -akuista tai sähköpistorasiasta. Jopa 12 tunnin käyttöaika M18™ REDLITHIUM™ 5,0 Ah -akulla
 • Sääsuojattu kotelo mobiililaitteita varten
 • Suojattu 2.1 A USB -virtaliitäntä elektronisten laitteiden lataamista varten (AC ja DC)
 • Mukana toimitetaan AUX-tulojohto ja 2 x AAA-paristot – MILWAUKEE®-akut myydään erikseen

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.