Milwaukee M18PRCDAB+-0 radio

485,00  (sis. ALV 24%)

Ensiluokkaiset 360° surround-kaiuttimet, yhteensopiva kaikkien MILWAUKEE® PACKOUT™ -järjestelmän tuotteiden kanssa. Integroitu lataustoiminto lataa helposti kaikki M18™-akut tai elektroniset laitteet USB-portin kautta.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4933472112 Osasto:
 • Ensiluokkaiset 360° surround-kaiuttimet
 • Yhteensopiva kaikkien MILWAUKEE® PACKOUT™ -järjestelmän tuotteiden kanssa
 • Integroitu lataustoiminto lataa helposti kaikki M18™-akut tai elektroniset laitteet USB-portin kautta
 • IP57-suojaus akkutilassa suojaa radiota pölyltä ja vesiroiskeilta
 • Sisäänrakennettu lataustoiminto lataa helposti kaikki M18™-akut tai elektroniset laitteet USB-portin kautta
 • Pullonavaaja
 • Ensiluokkaiset 360° surround-kaiuttimet ja 40 W vahvistin tuottavat laadukkaan äänentoiston suuriin ulkotiloihin
 • Digitaalisella prosessorilla varustettu DAB+ ja AM/FM-viritin ottaa signaalit vastaan tarkasti ja selkeästi
 • Digitaalinen Bluetooth®-vastaanotin toistaa musiikkia jopa 30 metrin päässä älypuhelimesta, tietokoneesta tai tabletista
 • Toimii MILWAUKEE® M18™ -akuilla tai verkkovirralla
 • Koko päivän käyttöaika M18™ 5,0 Ah -akulla
 • Ei sisällä akkuaja / laturia

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.