MIlwaukee SHOCKWAVE porrasporanteräsarja, 3 osaainen

236,00  (sis. ALV 24%)

Porrasporanterät soveltuvat seuraavien materiaalien poraamiseen: – Rauta- ja ei-rautametallilevyt, rofiilit ja putket. – Kupari, messinki ja alumiini.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 48899266 Osasto:

Porrasporanterät soveltuvat seuraavien materiaalien poraamiseen: – Rauta- ja ei-rautametallilevyt, rofiilit ja putket. – Kupari, messinki ja alumiini. – Ruostumaton teräs. – Muovit. – Maks. materiaalin vahvuus 4 mm. – Pitkän käyttöiän varmistamiseksi suosittelemme jäähdytysnesteen käyttöä.

Käyttöalat: – Sähkö: levyjen ja kaappien läpivientiholkkien poraus kaapeliläpivientien asennusta varten. – Putkityöt/LVI: tarkastusaukot putkistoja ja asennusta varten. – Metallityö/valmistus: erikokoiset reiät ja reikien avartaminen. – Autoteollisuus: reiät kaapelien asennusta varten (puhelimet, antennit). – Huoltotyöt: eri sovellukset, koot ja reikien suurentaminen.

Porrasporanterien edut tavallisiin poranteriin verrattuna: – Yksi poranterä poraa erikokoisia reikiä – Tee enemmän, kanna vähemmän mukanasi! – Paras vaihtoehto olemassa olevien reikien avartamiseen – Kestävämpi kuin kierukkaporat, paksu ydin estää rikkoutumisen.

Suora poraus – poraus – porausjäysteen poisto – kaikki yhdellä kertaa. RAPID STRIKE TIP™ helpottaa ruuvaamisen aloittamista ja estää terän liikkumista. Erikoissuunniteltu kärki ja porrasgeometria pienentävät poran jumiutumisen riskiä korkeita nopeuksia käytettäessä. Optimoitu 2 avautuman teroitettu särmän geometria mahdollistaa 2x nopeamman ja sujuvamman poraamisen.

Erikoisteräs ja musta oksidipinnoite tuottavat 4x pidemmän käyttöiän. Optimoitu käytettäväksi nopeissa akkuporakoneissa. Laserkaiverretut kokomerkinnät takaavat merkintöjen näkymisen pitkään. Jokainen vaihe on takatahkottu porauksen ja porausjäysteen automaattista poistoa varten. 3 tasaista puristinta estävät porrasterää lipsumasta istukassa ja varmistavat vääntömomentin mahdollisimman hyvän siirtymisen.

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.