Milwaukee M12 RCDAB+-0 radio

199,00  (sis. ALV 24%)

M12™-järjestelmän ensimmäinen lataustoiminnolla varustettu ratkaisu, M12™ DAB+ -työmaaradio/laturi, on varustettu 12V tasavirtaportilla kaikkien M12™-akkujen nopeaa ja kätevää lataamista varten. Lisäksi 2.1 USB-liitännän ansiosta sen avulla voi ladata nopeasti muita elektronisia laitteita, kuten matkapuhelimia ja tabletteja. HUOM! Toimitus ei sisällä akkua/laturia.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 4933472114 Osasto:

M12™-järjestelmän ensimmäinen lataustoiminnolla varustettu ratkaisu, M12™ DAB+ -työmaaradio/laturi, on varustettu 12V tasavirtaportilla kaikkien M12™-akkujen nopeaa ja kätevää lataamista varten. Lisäksi 2.1 USB-liitännän ansiosta sen avulla voi ladata nopeasti muita elektronisia laitteita, kuten matkapuhelimia ja tabletteja.

Sulavalinjainen muotoilu mahdollistaa useat integroidut ripustusvaihtoehdot, joiden avulla radio kulkee helposti mukana minne tahansa ja käyttäjät voivat ripustaa sen mihin tahansa. Radiossa on muun muassa keskitetty ripustusreikä ja ontto kahva, jonka avulla se voidaan ripustaa moniin työmailla esiintyviin materiaaleihin.

Täyden äänialan kaiuttimen ja diskanttikaiuttimen ansiosta keskitasoiset ja korkeat äänet kuuluvat selkeästi. Käyttäjät voivat suoratoistaa korkealaatuista musiikkia langattomasti Bluetooth®-yhteydellä jopa 30 metrin etäisyydeltä. Lisäksi M12™ REDLITHIUM™ 2,0 Ah -akun kanssa radio voi toimia yhtäjaksoisesti yli 10 tuntia.

Erinomaisen kestävässä uudessa MILWAUKEE®-radiossa on iskuja vaimentava ulkokuori, joka suojaa sisäisiä komponentteja ja jonka ansiosta radio kestää koviakin olosuhteita, kuten putoamista ja iskuja.

Uusi M12™ DAB+ -työmaaradio/laturi on osa M12™-tuotevalikoimaa, johon kuuluu tällä hetkellä yli 90 samaa akkujärjestelmää käyttävää sähkötyökalua.

Tuotemerkki

Milwaukee Tools

Milwaukee sähkötyökalut

Milwaukee Tools on sitoutunut ammattikäyttäjien palvelemiseen ja jatkaa johtoasemaansa keskittymällä innovatiivisiin ammattikäyttöratkaisuihin. Olipa kyse johtavasta asemasta litium-ionitekniikassa, jota nähdään M12™- ja M18™-järjestelmissä, aikaa säästävistä lisävarusteista tai innovatiivisista käsityökaluista, Milwaukee Tools on sitoutunut tuottamaan ammattikäyttäjille edistyneitä ratkaisuja, jotka parantavat tuottavuutta ja ovat verrattoman kestäviä. Muita Milwaukee Toolin tuotemerkkejä ovat AEG sekä Ryobi.

Milwaukee M18 -järjestelmä

Akkukäyttöinen MILWAUKEE® M18™ -järjestelmä yhdistää voiman, keveyden, erinomaisen suorituskyvyn ja ergonomian. REDLITHIUM™-akkuteknologia parantaa käyttöaikaa, mikä yhdistettynä patentoituun teknologiaan, innovaatiiviseen moottoriin ja edistykselliseen teknologiaan nostaa M18™-työkalut uudelle tasolle. MILWAUKEE® tarjoaa eri alan ammattilaisille yli 190 tuottavuutta parantavaa ratkaisua, jotka kaikki toimivat keskenään M18™-järjestelmässä. M18™ on alansa nopeimmin kasvava 18V akkukäyttöinen järjestelmä.

Milwaukee M18 Fuel -järjestelmä

Milwaukee M18 FUEL™ on suunniteltu alan vaativimpiin työtehtäviin. M18 FUEL™ tuottaa suorituskykyä kompaktissa rakenteessa ja sisältää kolme MILWAUKEE®-innovaatiota: hiiliharjattoman POWERSTATE™-moottorin, REDLITHIUM™-akun ja älykkään REDLINK PLUS™ -koneiston ja -laitteiston, mitkä tuottavat uskomattoman voiman, käyttöajan ja kestävyyden. M18 FUEL™ on yksinkertaisesti paras järjestelmä, mikä tarjoaa voimaa, turvallisuutta ja akkukäyttöisiä työkaluja.

Milwaukee Redlithium

Ainutlaatuinen kemian, akun suunnittelun ja piiriteknologian integrointi on erinomainen yhdistelmä ankarimpiin työskentelyolosuhteisiin. REDLITHIUM™-akut tarjoavat enemmän työskentelyaikaa päivän aikana ja koko akun elämänkaaren läpi.