Optrel WeldCap hitsausmaski

198,40  (sis. ALV 24%)

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 394-001601-00000 Osasto:
Tuotemerkit:EWM

Kuvaus

Optrel WeldCap on ammattikäyttöön suunniteltu automaattisesti tummuva hitsausmaski. Optrel WeldCap yhdistää käyttömukavuuden ja toimivuuden. Optrel WeldCap painaa vain 390 grammaa, joten niskaan kohdistuu rasitusta vähemmän. Tummuus säädettävissä DIN 9-12 välillä, maskin perustummuus 3.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla, laskulla.

  • Toimitustapa: Posti
  • Toimitusmaksu: 4.90€ / lähetys.
  • Toimitusaika on noin 4-10 arkipäivää.
  • Mikäli tuotteet ovat tehdastilauksia / jälkitoimitus, on toimitusaika yleensä noin 14-30 arkipäivää tilauksesta.
  • Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota ensin yhteyttä myyntiimme sähköpostilla.