Portwest SW10 hitsarin esiliina

29,00  (sis. ALV 24%)

Tuotetunnus (SKU): SW10 Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
Tuotemerkit:Portwest

Kuvaus

Hitsaajan esiliina suojaa vartaloa ja jalkoja hitsauksen aikana, materiaali: haljasnahka, säädettävät olkaimet. Luokitukset: EN ISO 11611 Luokka 2 A1, pituus: 91 x 58cm.

Hitsausvaatteiden tehtävänä on suojata käyttäjää hitsauskipinöiltä, lämpösäteilyltä, lyhytaikaiselta liekkikosketukselta sekä valokaaren aiheuttamalta UV-säteilyltä. Helpoin tapa suojautua kuumuudelta on käyttää joko nahkaisia hitsaajan vaateita tai soveltuvia hitsaajan haalareita. Portwest tarjoaa yhden markkinoiden kattavimmasta palonkestävien vaatteiden valikoimasta.  Kaikki Portwest tuotteet ovat vuosien valmistuskokemuksen, materiaaliteknologian sekä markkinatutkimustietojen yhteenlaskettu tulos.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla, laskulla.

  • Toimitustapa: Posti
  • Toimitusmaksu: 4.90€ / lähetys.
  • Toimitusaika on noin 4-10 arkipäivää.
  • Mikäli tuotteet ovat tehdastilauksia / jälkitoimitus, on toimitusaika yleensä noin 14-30 arkipäivää tilauksesta.
  • Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota ensin yhteyttä myyntiimme sähköpostilla.