Respilon VK RespiRaptor FFP2 Nanokuitu kuparimaski, 10 kpl

72,50  (sis. ALV 24%)

Yksi universaali koko: M/L

Respilon FFP2 kuparimaskit ovat erinomainen keino suojautua mm. savun, päästöjen, allergeenien, virusten, bakteerien ja monien muiden ilmassa olevien epäpuhtauksien hengittämiseltä arkikäytössä. Tuotteet soveltuvat mm. terveydenalalle, opetusalalle, poliisille sekä muille palveluammateissa työskenteleville.

Taivutettava nenäpidike lisää kasvomaskin käyttömukavuutta ja vähentää silmälasien huurtumista, maskin muotoilu helpottaa puhumista.

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): RESPIRAPTOR Osasto:
Tuotemerkit:Respilon

Kuvaus

  • FFP2 NR -sertifioitu hengityssuojain EN 149: 2001 + A1: 2009 standardin mukaisesti
  • Maskissa oleva nanokuitu estää viruksia, bakteereja, savusumua, pölyä, siitepölyä, allergeeneja, homeitiöitä ja muiden taudinaiheuttajien itiöitä.
  • Uudelleenkäytettävä
  • Maskin muotoilu helpottaa puhumista
  • Soveltuu myös käyttäjille joilla on parta- ja/tai silmälasit
  • Yksi universaali koko M/L
  • Valmistettu Tšekissä
  • Paketissa 10kpl maskeja

Kuinka kauan kuparimaskia voi käyttää?

Jos 1 hengityssuojainta käytetään 5-6 tuntia päivässä, se kestää käyttöä noin viikon. Suositus kulumisajasta ei koske kuparipinnoitteen itsesteriilisyystekijää, joka edelleen toimii, vaan siihen, että toistuva käyttö aiheuttaa hengityssuojaimen materiaaliin kulumista: näitä kulumisen merkkejä voi olla esim. se että korvasilmukoista voi tulla löysät, nenäpidikkeessä voi ilmetä kulumisen merkkejä, kuparimaskin tiiveys voi heikentyä yms.

FFP2 hengityssuojaimet

FFP2 hengityssuojain voi olla astmaatikoille hyödyksi kun ilmassa on katu- tai siitepölyä. Erilaisia hengityssuojaimia ovat suodattavat suojaimet sekä eristävät hengityssuojaimet, eli laitteet, jotka puhaltavat puhdasta ilmaa hengitettäväksi. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvien hengityssuojainten tehtävänä on heikentää käyttäjän altistumista ilman epäpuhtauksille sekä aerosoleille, kaasuille ja höyryille.

Terveydenhuollossa käytettäviä suu-nenäsuojuksia ei ole tarkoitettu puhdistamaan hengitysilmaa suodattamalla eivätkä ne ole tarpeeksi tiiviitä, joten niistä ei ole hyötyä esimerkiksi katupölyltä tai siitepölyltä suojautumiseen.

Kannattaa huomioida että hengityssuojaimet lisäävät hengitysvastusta. Vaikeaa astmaa sairastavan kannattaa keskustella suojaimen käytöstä lääkärin kanssa. Suojaimen käyttö on syytä lopettaa jos hengitysvastus tuntuu hankalalta.