Ale!

Respilon RespiPro Carbon FFP2 maski

9,90  (sis. ALV 24%)

RespiPro Carbon FFP2 kertakäyttöinen musta maski suojaa mm. katupölyltä, siitepölyltä, vähentää myös erilaisia liikenteen aiheuttamia hajuja yms. Kaikki tämä onnistuu maskin nanokuitukalvosta ja aktiivihiilikerroksesta. FFP2 maskin ergonominen muotoilu sopii useimmille kasvomalleille. Taivutettava nenäpidike lisää maskin käyttömukavuutta ja vähentään silmälasien huurtumista. 1 RespiPro Carbon FFP2 paketti sisältää 3kpl mustia naokuitumaskia, koko: L.

14 varastossa

Tuotetunnus (SKU): NANOCARBL-1 Osasto:

FFP2 maski voi olla astmaatikoille hyödyksi kun ilmassa on katu- tai siitepölyä. Erilaisia hengityssuojaimia ovat suodattavat suojaimet sekä eristävät hengityssuojaimet eli laitteet jotka puhaltavat puhdasta ilmaa hengitettaväksi. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvien hengityssuojainten tehtävänä on heikentää käyttäjän altistumista ilman epäpuhtauksille sekä aerosoleille, kaasuille ja höyryille.

Terveydenhuollossa käytettäviä suu-nenäsuojuksia ei ole tarkoitettu puhdistamaan hengitysilmaa suodattamalla eivätkä ne ole tarpeeksi tiiviitä, joten niistä ei ole hyötyä esimerkiksi katupölyltä tai siitepölyltä suojautumiseen.

Kannattaa huomioida että hengityssuojaimet lisäävät hengitysvastusta. Vaikeaa astmaa sairastavan kannattaa keskustella suojaimen käytöstä lääkärin kanssa. Suojaimen käyttö on syytä lopettaa jos hengitysvastus tuntuu hankalalta.

  • FFP1-luokan hengityssuojaimet tarjoaa suojaa pienitehoisilta ja ärsyttäviltä pölyiltä esimerkiksi kotisiivouksen yhteydessä.
  • FFP2-luokan hengityssuojaimet suojaa terveydelle vaarallisilta kiinteiltä ja nestemäisiltä hiukkasilta, kuten siite- ja katupölyiltä.
  • FFP3-luokkan hengityssuojaimet suojaa P1- ja P2-luokan lisäksi myrkyllisiltä pölyiltä, esimerkiksi homepölyltä.

Säilytysaika: 7 vuotta tuotteen valmistuspäivästä.

Varastointi: säilytä kasvomaski alkuperäispakkauksessa. Suojaa maski pölyltä, suoralta auringonvalolta, äärimmäisiltä lämpötilan vaihteluilta, kosteudelta ja vahingollisilta kemikaaleilta.

Säilytysolosuhteet: lämpötila -20 ° C – + 40 ° C, maks. suhteellinen kosteus <95 %

Käyttötarkoitus: suojaa käyttäjäänsä mm. liikenteen aiheuttamilta hajuilta, allergeeneilta ja katupölyltä. Maski on pääasiassa tarkoitettu käytettäväksi enintään yhden käyttökerran.

Varoitus: älä käytä kasvomaskia avotulen läheisyydessä. Älä käytä vähähappipitoisissa olosuhteissa. Maski ei sovellu suojaamaan kaasuilta, höyryiltä tai haihtuvilta aineilta. Maskin suojausteho heikkenee, jos samaa maskia käytetään uudelleen tai pitempiä aikoja (yli 5 h jatkuvaa käyttöä). Älä lainaa käytössä olevaa kasvomaskia muille.

Huomioitavaa:  varmista Respilon FFP2 maskin tiiveys ja istuvuus. Paras mahdollinen tiiveys saavutetaan käyttämällä pakkauksen mukana tullutta muovisolkea ja varmistaen ettei maskin ja kasvojen välissä ole esimerkiksi partakarvoja yms. Lapset voivat käyttää hengityssuojainta vain vanhempiensa / huoltajiensa valvonnassa. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Lopeta maskin käyttö ja vaihda maski uuteen, kun katsot sen olevan likainen tai se on vioittunut. Lopeta maskin käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa sinulle epämukavuutta. Muista hyvä käsihygienia ennen sekä käytön jälkeen.

Respilon RespiPro Carbon dokumentit:

Tuotemerkki

Respilon

RESPILON® työskentelee monien eri alojen yritysten kanssa ympäri maailmaa. Respilon tuotteet ovat alansa huipputeknologiaa. Respilon FFP2 hengityssuojaimet ovat erinomainen keino suojautua mm. savun, päästöjen, allergeenien, virusten, bakteerien ja monien muiden ilmassa olevien epäpuhtauksien hengittämiseltä arkikäytössä. Tuotteet soveltuvat myös mm. terveydenalalle, poliisille sekä muissa palveluammateissa työskenteleville. RespiPro Carbon FFP2 kertakäyttöinen musta kasvomaski suojaa mm. katupölyltä, siitepölyltä, vähentää myös erilaisia liikenteen aiheuttamia hajuja yms. Kaikki tämä onnistuu maskin nanokuitukalvosta ja aktiivihiilikerroksesta. Maskin ergonominen muotoilu sopii useimmille kasvomalleille. Respilon VK RespiPro FFP2 kuparimaski tarjoaa pitempiaikaisen suojauksen käyttäjälleen. FFP2 kuparimaskia voidaan käyttää yhteensä noin kolmen työvuoron ajan, erillistä lisästerilisointia ei käyttökertojen välissä tarvita. Taivutettava nenäpidike lisää kasvomaskin käyttömukavuutta ja vähentään silmälasien huurtumista.

Saatat myös pitää...