Ale!

Respilon RespiPro Carbon FFP2 musta kasvomaski

9,90  (sis. ALV 24%)

RespiPro Carbon NR FFP2 kertakäyttöinen musta kasvomaski suojaa mm. katupölyltä, siitepölyltä, vähentää myös erilaisia liikenteen aiheuttamia hajuja, vähentää pärskeiden leviämistä (esim. puhuessa) yms. Kaikki tämä onnistuu maskin nanokuitukalvosta ja aktiivihiilikerroksesta. Maskin ergonominen muotoilu sopii useimmille kasvomalleille. Taivutettava nenäpidike lisää käyttömukavuutta ja vähentään silmälasien huurtumista. 1 RespiPro Carbon paketti sisältää 3kpl naokuitumaskia, koko: L.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NANOCARBL-1 Osasto:

Säilytysaika: 7 vuotta tuotteen valmistuspäivästä.

Varastointi: säilytä kasvomaski alkuperäispakkauksessa. Suojaa maski pölyltä, suoralta auringonvalolta, äärimmäisiltä lämpötilan vaihteluilta, kosteudelta ja vahingollisilta kemikaaleilta.

Säilytysolosuhteet: lämpötila -20 ° C – + 40 ° C, maks. suhteellinen kosteus <95 %

Käyttötarkoitus: suojaa käyttäjäänsä mm. liikenteen aiheuttamilta hajuilta, allergeeneilta ja katupölyltä, vähentää pärskeiden leviämistä (esim. puhuessa). Maski on pääasiassa tarkoitettu käytettäväksi enintään yhden käyttökerran.

Varoitus: älä käytä kasvomaskia avotulen läheisyydessä. Älä käytä vähähappipitoisissa olosuhteissa. Maski ei sovellu suojaamaan kaasuilta, höyryiltä tai haihtuvilta aineilta. Maskin suojausteho heikkenee, jos samaa maskia käytetään uudelleen tai pitempiä aikoja (yli 5 h jatkuvaa käyttöä). Älä lainaa käytössä olevaa kasvomaskia muille.

Huomioitavaa:  varmista Respilon maskin tiiveys ja istuvuus. Paras mahdollinen tiiveys saavutetaan käyttämällä pakkauksen mukana tullutta muovisolkea ja varmistaen ettei maskin ja kasvojen välissä ole esimerkiksi partakarvoja yms. Lapset voivat käyttää maskia vain vanhempiensa / huoltajiensa valvonnassa. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Lopeta maskin käyttö ja vaihda maski uuteen, kun katsot sen olevan likainen tai se on vioittunut. Lopeta maskin käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa sinulle epämukavuutta. Muista hyvä käsihygienia ennen sekä käytön jälkeen.

Respilon RespiPro Carbon dokumentit:

Tuotemerkki

Respilon

Saatat myös pitää...