Sordin left/RIGHT FM Pro kuulosuojaimet

179,00  (sis. ALV 24%)

Ammattilaistason FM radiolla varustetut kupukuulonsuojaimet pään ergonomian mukaan muotoilluilla left/RIGHT kupeilla ja päälakisangalla. AUX 3,5 mm sisääntulo esim. viestintää, radiopuhelinta, matkapuhelinta, MP3 soitinta tai radiota varten.

Tuotetunnus (SKU): 50000-04-S Osasto:

Korkealuokkainen malli, joka soveltuu vaativaan työkäyttöön. Medium-tason vaimennus. Miellyttävä käyttää pitkiäkin aikoja yhtäjaksoisesti.

FM Pro pitää kaiuttimien äänenvoimakkuuden aina alle 82 dB turvallisella tasolla. Automaattinen viritys. Helppo käyttää kyljessä olevien kolmen painikkeen avulla myös käsineet kädessä. Suojattu elektroniikka.

Left/RIGHT kuulosuojaimet on muotoiltu erikseen oikealle ja vasemmalle korvalle, joka antaa korvalehdille enemmän tilaa, ja tekee rakenteesta sekä tiiviimmän päätä vasten, turvallisemman käyttää, että parantaa käyttömukavuutta.

Toimii 2 x AA (LR06) sormiparistoilla. Paristojen kesto jopa 1000 tuntia. Paristojensäästötoiminto pidentää käyttöikää: Sammuu automaattisesti, kun suojainta ei käytetä. Selkeän vesitiiviin rakenteen ansiosta suojainta on helppo käyttää ja puhdistaa.

Teleskooppinen pituudensäätö. Kompakti, kestävä rakenne. Pehmeät helposti vaihdettavat left/RIGHT tiivisterenkaat. SNR 27 dB. H = 31, M 24, L = 16. Kupujen materiaali ABS. CE EN 352. Valmistusmaa Ruotsi.

Tuotemerkki

Sordin

Ruotsalainen Sordin on yksi maailman johtavista kuulosuojainvalmistajista ja Pohjoismaiden suurin. Sordinilla on yli 30 vuoden kokemus omasta kuulon- ja päänsuojauksen tuotekehityksestä ja omasta valmistuksesta. Alan modernein elektroniikkaosaaminen yhdistettynä erittäin korkeatasoiseen materiaaliosaamiseen tekevät tuotteista ihanteellisia ratkaisuja vaativille käyttäjille. Tuotantolaitokset sijaitsevat Vikmanshyttanissa ja Värnamossa Ruotsissa sekä Virossa, ja oma testilaboratorio ja tuotekehityskeskus Ruotsissa. Valikoima kattaa täydellisen kategoriahallinnan kaikenlaisiin kuulonsuojaustarpeisiin aina räätälöidyistä ratkaisuista aktiivisiin kommunikaatioratkaisuihin ja passiivisiin korvatulppiin asti. Tärkeimpiä käyttäjäryhmiä ovat mm. teollisuus, rakennusala, kaivokset, metsästys, sotilaat, poliisi, pelastusala sekä metsä- ja puutarha-alat. Yritys on ISO 9001 sertifioitu.