Sordin Supreme Basic AUX, kuulosuojain

205,00  (sis. ALV 24%)

Matalaprofiilinen aktiivinen sankamallinen kupukuulonsuojain AUX-liittimellä. Korkealuokkainen ja painonappien ansiosta helppokäyttöinen kuuleva tasorajoitteinen perusmalli, joka on suunniteltu esim. metsästykseen, ammuntaan ja ammattikäyttöön. Vesitiiviit kaiuttimet ja elektroniikka sisäpuolella parantavat luotettavuutta. Tummanharmaa keinonahkainen pääpanta ja tummanvihreät kupit. Sordin Supreme-sarja on kehitetty parantamaan työympäristöäsi ja myös vapaa-aikaasi, kun oleskelet melussa.

Tuotetunnus (SKU): 75301-S Osasto:

Modernin tasorajoitteisen toiminnan ansiosta kuulet keskustelun, varoitussignaalit, liikkuvien autojen äänet ja muut tärkeät tai turvallisuuteen vaikuttavat asiat selkeästi ja poikkeuksellisen luonnollisina, mutta olet samalla suojattu kuulolle vaarallisen voimakkailta ääniltä. Basic -malli ei vahvista heikkoja ääniä, vaan suhde on 1:1. Kupuihin integroitujen kuulokkeiden ääni on rajoitettu turvalliselle 82dB:n tasolle. Malli sopii litteän profiilin ansiosta käytettäväksi myös sotilaskypärän alla. Kaikki toiminnot suunniteltu käytettäviksi myös käsineet kädessä.

Neljäportainen äänenvoimakkuussäätö tarjoaa erilaisiin ympäristöihin sopivat tasot. Automaattinen virrankatkaisu ennakkovaroitusäänellä 4 h jälkeen, mikäli mitään painiketta ei ole painettu: Toiminto säästää paristoja myöhempää tarvetta varten.

Audio input AUX-liitin mahdollistaa ulkoisten laitteiden kuten metsästysradion, radiopuhelimen, matkapuhelimen tms. kommunikaatiovälineeden helpon liittämisen. 3,5 mm liittimellä varustettu johto sis. toimitukseen.

Toimii 2xAA (LR06) paristoilla, sis. toimitukseen. Toiminta-aika n. 150 h (=esim. 7 h /arkipv käyttöä n. 1 kk ajan). Paino 312 g. Kompakti kuljetusasento. Kokoluokitus: M-L. Päälakisangan materiaali keinonahka: 50 % puuvilla, 20 % polyesteri, 30 % polyuretaani, ruostumaton jousiteräs, muovi. Pehmuste- ja vaimennusmateriaali: PVC-kalvo, TPU-vaahto. Täyttää CE EN352-1, EN352-4 ja EN352-6 standardien vaatimukset. Maksimielinikä poikkeuksellisen pitkä 10 vuotta. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta. Valmistusmaa Ruotsi.

Tuotemerkki

Sordin

Ruotsalainen Sordin on yksi maailman johtavista kuulosuojainvalmistajista ja Pohjoismaiden suurin. Sordinilla on yli 30 vuoden kokemus omasta kuulon- ja päänsuojauksen tuotekehityksestä ja omasta valmistuksesta. Alan modernein elektroniikkaosaaminen yhdistettynä erittäin korkeatasoiseen materiaaliosaamiseen tekevät tuotteista ihanteellisia ratkaisuja vaativille käyttäjille. Tuotantolaitokset sijaitsevat Vikmanshyttanissa ja Värnamossa Ruotsissa sekä Virossa, ja oma testilaboratorio ja tuotekehityskeskus Ruotsissa. Valikoima kattaa täydellisen kategoriahallinnan kaikenlaisiin kuulonsuojaustarpeisiin aina räätälöidyistä ratkaisuista aktiivisiin kommunikaatioratkaisuihin ja passiivisiin korvatulppiin asti. Tärkeimpiä käyttäjäryhmiä ovat mm. teollisuus, rakennusala, kaivokset, metsästys, sotilaat, poliisi, pelastusala sekä metsä- ja puutarha-alat. Yritys on ISO 9001 sertifioitu.