Ale!

Strong Hand Tools GM203 maadoitusmagneetti, 300A

69,00  (sis. ALV 24%)

1 varastossa

Tuotetunnus (SKU): GM203 Osasto:
Tuotemerkit:Strong Hand Tools

Kuvaus

Maks. pitovoima: 20kg, ulkomitat: 50x50x64mm, paino: 0.4, on/off-kytkin, ampeerit: 300A @ 60%. Jos hitsaat kohteessa jossa perinteisen maadoituspuristimen kiinnittäminen on hankalaa, kannattaa harkita hitsaukseen tarkoitettua maadoitusmagneettia. Strong Hand Tools maadoitusmagneeteissa on kätevä on/off-kytkin jonka ansiosta tätä magneettia on helppo käsitellä.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla, laskulla.

  • Toimitustapa: Posti
  • Toimitusmaksu: 4.90€ / lähetys.
  • Toimitusaika on noin 4-10 arkipäivää.
  • Mikäli tuotteet ovat tehdastilauksia / jälkitoimitus, on toimitusaika yleensä noin 14-30 arkipäivää tilauksesta.
  • Kuluttajilla on pääsääntöisesti lakisääteinen 14 päivän kaupan peruutusoikeus. Jos haluat peruuttaa tilauksen, ota ensin yhteyttä myyntiimme sähköpostilla.