Tuotemerkit

Pyramex Safety

Vuonna 1991 perustettu Pyramex Safety toimii 60 maassa ympäri maailmaa. Tässä ajassa Pyramex Safetystä on tullut yksi maailman johtavista silmiensuojainten, kuulosuojainten sekä muiden suojavälineiden valmistajista. Tyylikkäät ja innovatiiviset tuotteet, asiakaspalvelu sekä ajattelutapa erottaa Pyramex Safetyn muista alan toimijoista. Ennen kuin yksikään tuote poistuu Pyramex Safetyn tehtaalta, on kaikki tuotteet testattu täyttämään korkeimmat teollisuudessa vaadittavat standardit. Kun hankit Pyramex Safetyn tuotteita, voit olla varma että ne ovat laadukkaita ja turvallisia.

3M

3M Company on yhdysvaltalainen monikansallinen monialayritys. 3M tuottaa palveluita ja tuotteita teollisuudelle, turvallisuusalalle, elektroniikka- ja energia-alalle sekä terveydenhuollolle, minkä lisäksi yhtiö toimii myös kuluttajatuotemarkkinoilla. 3M valmistaa laadukkaita suojaimia, joihin kuuluu mm. korvatulpat, kuulosuojaimet. Valikoimistamme löydät mm. laadukkaat 3M 1100 -mallin korvatulpat.

Böhler Welding

Böhler Welding on markkinajohtaja ja valmistaja hitsauskoneiden sekä hitsaus- ja juotostöissä käytettävissä lisäaineissa. Böhler Welding tarjoaa kattavan valikoiman erilaisiin metalliseoksiin ja prosesseihin soveltuvia hitsauslisäaineita. Böhler Welding panostaa kaikessa toiminnassaan laatuun, tämän takia Böhler Welding – hitsaustuotteet ovat varma valinta niin yksinekertaisiin kuin myös haastaviin käyttötarkoituksiin. Tuotevalikoimista löytyvät laadukkaat puikkohitsauskoneet, MIG – hitsauskoneet, synergiset hitsauskoneet, pulssihitsauskoneet, monitoimihitsauskoneet, AC/DC TIG – hitsauskoneet alumiinin hitsaamiseen, DC TIG – hitsauskoneet, hitsauskoneiden kuljetuskärryt, hitsauskoneiden kaukosäätimet, hitsauspolttimet sekä erilaiset suojaimet hitsaajille. Tämän lisäksi valikoimiin kuuluu erittäin laaja valikoima hitsauslisäaineita MIG- TIG sekä puikkohitsaamiseen, mm. UTP-tuotemerkillä.

Bollé Safety

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, naamiomalliset suojamaskit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Valikoima erottuu edukseen erityisesti tyylin, riskienarviointityökalujen, innovaatioiden, huippuluokan huurtumiseneston, laajuuden (400 tuotekoodia) ja logistisen tehokkuuden alueilla.

GVS

GVS on maailman johtavia hengityssuojainten valmistajia. Hengityssuojain valikoimaan kuuluvat tuotteet terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen, rakennusteollisuuteen sekä erilaisiin koneisiin ja laitteisiin. GVS valmistaa yli 2 miljardia tuotetta vuosittain. Puolinaamarimalliset hengityssuojaimet valmistetaan omassa tehtaassa Iso-Britanniassa. GVS hengityssuojaimia on saatavissa puolinaamarimallisina, integroituina kokonaisuuksia silmiensuojainten kanssa, sekä suodattavina naamarimalleina. Hengityssuojainten Elipse-puolinaamarimallisto edustaa uutta ajattelua, ja sarjan tuotteita yhdistää 8 pääarvoa: Innovatiivinen design, toimitus käyttövalmiina, keveys, kompakti koko, hypoallergeeniset materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus silmiensuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa.

Portwest

Portwest on maailman johtavia työvaatteiden valmistajia. Portwest työvaatteet soveltuvat moniin erilaisiin tarkoituksiin ja niitä käyttävät erilaiset yritykset öljyteollisuudessa, maataloudessa, kaivosteollisuudessa, jne. Portwest on asiantuntija palonsuoja, kemia ja muilla vaativilla toimialoilla.

Rhino Weld

RhinoWeld on hitsaustarvikkeiden valmistaja. RhinoWeld valikoimista löytyy mm. puikonpitimet, maadoituspuristimet, kuonahakut ym.

Trafimet

Trafimet Group on toiminut hitsausalalla yli 40 vuotta ja on maailmanlaajuisesti tunnettu hitsaustarvike sekä hitsauspoltin tuotteidensa luotettavuudesta. Yrityksen painopistealueita ovat laatu, innovaatiot, palvelu ja henkilöstön kehittäminen. Trafimet Group:n valikoimaan kuuluu monipuolinen ja laaja valikoima hitsausalan tuotteita Trafimet, Sacit ja Ferro -tuotemerkkien alla. Trafimetin valikoimista löytyy mm. laadukkaat hitsaustarvikkeet kuten esim. hitsausmagneetit, maadoitusmagneetit, kuonahakut, puikonpitimet, maadoituspuristimet, hitsauskemikaalit, keraamiset roiskesuoja aineet, hitsausmitat, hitsauspihdit, hiilitalttaus tuotteet, kaapeli- sekä koneliittimet, maadoituskaapelit, TIG-elektrodit, puikkokaapelit, teräsharjat sekä puikonkuivaimet ja MIG- TIG sekä plasmapolttimet.

Weldfast / MWA

MWA on valmistanut hitsauspuikkoja Yhdistyneessä kuningaskunnassa vuodesta 1974 lähtien. MWA toimii eri jakelijoiden kanssa ympäri maailmaa jatkaen hitsausratkaisujen tarjoamista kaikentyyppisille teollisuudenaloille. MWA – hitsauslisäainesarja symboloi korkeaa laatua ja niitä myydään kaikkialla maailmassa. Yli 200 tuotteen valikoima soveltuu ratkaisemaan kaikenlaiset ongelmat ja sovellukset. MWA tarjoaa täydelliset tekniset palvelut ja metallurgien ja hitsausinsinöörien neuvoja, jotta kaikki ongelmat voidaan ratkaista. Hitsauselektrodit on testattu niiden asiaa koskevien eritelmien mukaisesti ja kaikki erät tarkistetaan korkeimpien hitsattavuusstandardien mukaisesti.