GVS

GVS hengityssuojaimet

GVS on maailman johtava hengityssuojainten valmistaja. Valikoimaan kuuluvat tuotteet henkilösuojaukseen, terveyshuoltoon, tiedealoille, autoteollisuuteen, maatalouteen ja ruokateollisuuteen, kaivosteollisuuteen, hitsaustoimintoihin ja metalliteollisuuteen, kemikaaliteollisuuteen, kosmetiikkateollisuuteen sekä rakennusteollisuuteen.

GVS puolinaamarimalliset hengityssuojaimet valmistetaan omassa tehtaassa Iso-Britanniassa. GVS hengityssuojaimia on saatavissa puolinaamarimallisina (Elipse-sarja), sekä integroituina kokonaisuuksia silmiensuojainten kanssa (Elipse Intergra-sarja). Elipse-puolinaamarimallisto edustaa uutta ajattelua, ja sarjan tuotteita yhdistää 8 pääarvoa: Innovatiivinen design, toimitus käyttövalmiina, keveys, kompakti koko, hypoallergeeniset materiaalit parhaaseen käyttömukavuuteen, HEPA-luokan suodatus, alhainen hengitysvastus ja erinomainen yhteensopivuus silmiensuojainten, kuulosuojainten ja työkypärien kanssa.

Hengityssuojaimet

Kaikki hengityssuojaimet ovat henkilökohtaisia suojaimia ja niitä ei saa lainata muille. Hengityksensuojainten käyttötarkoitus on suojata tuotteen käyttäjää ilman epäpuhtauksilta ja niissä täytyy olla CE-merkintä.

Hengityssuojain on käyttäjän kasvoille asetettava väline, ja sen tarkoituksena on suojata käyttäjäänsä ilmassa olevien epäpuhtauksien, kuten esim. pölyn, höyryjen, kaasujen tai mikrobien hengittämiseltä. Hengityksensuojaimet soveltuvat myös muille kuin ammattikäyttäjille heidän ollessaan tilanteissa joissa tarvitaan suojausta, esim. tehtäessä kodin remonttia. Soveltuva suojain valitaan työtehtävän asettamien vaatimusten mukaan. Esimerkiksi suljettuun säiliöön ei voi mennä vain yksinkertaisilla suodattimilla varustetulla hengityssuojaimella, vaan ilman syöttö on varmistettava muulla tavalla (esim. koneellinen).

Katso myös: Respilon hengityssuojaimet