Näytetään ainoa tulos

Suodatin»

Vuodesta 1973 Euroopan markkinoilla toimiva Red Rooster tunnetaan hyvin korkealaatuisista paineilmatyökaluista ja parhaiden valmistajien paineilmamoottoreilla toimivista nostimista. Tuotteet voidaan toimittaa Belgiassa sijaitsevasta Euroopan-keskusvarastosta paikallisten yhteistyökumppaneiden välityksellä nopeasti ja tehokkaasti 24 – 48 tunnin kuluessa useimpiin kohteisiin Euroopassa. Red Rooster -paineilmatyökalut jaetaan kahteen ryhmään: huoltotyökaluihin ja asennustyökaluihin.

Tuotekehitystiimi valitsee, testaa ja tarkastaa työkalut, ja siten niiden luotettavuus ja laatu vastaavat tai ylittävät aina asiakkaiden odotukset. Tämä takaa myös parhaan hinta-suoritusteho-suhteen.

Red Rooster tarjoaa kattavan valikoiman paineilmakäyttöisiä työstötyökaluja teollisuuteen ja huoltosektorille. Saatavana on normaalilaatuisia pora-, hioma-, viila- ja katkaisukoneita ym.

Red Rooster Industrial tarjoaa edullisia, kehittyneeseen tekniikkaan perustuvia asennustyökalua kaikentyyppisille käyttäjille. Tuotteistossa on sekä pneumaattisia että akkukäyttöisiä työkaluja.

Tarjolla on kahdentyyppisiä työkaluja: sulkevat ruuvinvääntimet sekä hydraulisella pulssimekanismilla varustetut mutterin-/ruuvinvääntimet.

Sulkevia ruuvinvääntimiä valmistetaan pistooli-, suorarunko- ja kulmamalleina kapasiteettialueella 0,3 – 11,0 Nm. Hydraulisella pulssimekanismilla varustettuja mutterin-/ruuvinvääntimiä on saatavana sekä sulkevana että ei-sulkevana kapasiteettialueella 6 – 450 Nm.

Nämä työkalut soveltuvat erityisen hyvin tuotantoon, jossa lyhyt asennusaika ja hyvä ergonomia sekä alhaiset tärinä- ja reaktiovoimatasot ovat tärkeitä.

Red Rooster -ketjunostimet valmistaa japanilainen Toku. Tuotannossa noudatetaan erittäin korkeaa laatua ja materiaaleiksi kelpuutetaan vain kaikkein parhaimmat. Komponenttien toleranssit ovat erittäin pienet, ja lämpökäsittely tehdään hyvin huolellisesti.

Red Rooster -ketjunostimet ovat erittäin lujia, ja siksi ne soveltuvat erityisen hyvin jatkuvaan käyttöön teollisuus- ja meriympäristöissä. Ne sopivat erinomaisesti myös räjähdysvaarallisiin ympäristöihin, joissa esiintyy syttyviä kaasuja, sekä jatkuvaan käyttöön suurissa nostokorkeuksissa.