Respilon

Näytetään kaikki 2 tulosta

Respilon FFP2 kasvomaskit

RESPILON® työskentelee monien eri alojen yritysten kanssa ympäri maailmaa. Respilon tuotteet ovat alansa huipputeknologiaa. Respilon FFP2 hengityssuojaimet ovat erinomainen keino suojautua mm. savun, päästöjen, allergeenien, virusten, bakteerien ja monien muiden ilmassa olevien epäpuhtauksien hengittämiseltä arkikäytössä. Tuotteet soveltuvat myös mm. terveydenalalle, poliisille sekä muissa palveluammateissa työskenteleville.

Respilon nanokouitumaski

RespiPro Carbon FFP2 kertakäyttöinen musta kasvomaski suojaa mm. katupölyltä, siitepölyltä, vähentää myös erilaisia liikenteen aiheuttamia hajuja yms. Kaikki tämä onnistuu maskin nanokuitukalvosta ja aktiivihiilikerroksesta. Maskin ergonominen muotoilu sopii useimmille kasvomalleille.

FFP2 maski voi olla astmaatikoille hyödyksi kun ilmassa on katu- tai siitepölyä. Erilaisia hengityssuojaimia ovat suodattavat suojaimet sekä eristävät hengityssuojaimet eli laitteet jotka puhaltavat puhdasta ilmaa hengitettaväksi. Eri käyttötarkoituksiin soveltuvien hengityssuojainten tehtävänä on heikentää käyttäjän altistumista ilman epäpuhtauksille sekä aerosoleille, kaasuille ja höyryille.

Terveydenhuollossa käytettäviä suu-nenäsuojuksia ei ole tarkoitettu puhdistamaan hengitysilmaa suodattamalla eivätkä ne ole tarpeeksi tiiviitä, joten niistä ei ole hyötyä esimerkiksi katupölyltä tai siitepölyltä suojautumiseen.

Respilon kuparimaski

Respilon VK RespiPro FFP2 kuparimaski tarjoaa pitempiaikaisen suojauksen käyttäjälleen. FFP2 kuparimaskia voidaan käyttää yhteensä noin kolmen työvuoron ajan, erillistä lisästerilisointia ei käyttökertojen välissä tarvita. Taivutettava nenäpidike lisää kasvomaskin käyttömukavuutta ja vähentään silmälasien huurtumista. Respilon - Life 's worth it.

Katso myös: GVS hengityssuojaimet