Weldas

Weldas hitsausvaatteet

Weldas® on laadukkaiden hitsausvaatteiden valmistaja. Tuotekehitys, tarkka laadunvalvonta, testaukset todellisessa käyttöympäristössä oikeiden hitsareiden kanssa ovat syitä miksi Weldas on saavuttanut maailmanlaajuisen maineen korkealaatuisimmista ja innovatiivisimmista tuotteista. Kaikki Weldas®-tuotteet on merkitty asianmukaisilla EN-merkintästandardeilla. Weldas tarjoaa valikoiman erilaisia nahkaisia hitsarin esiliinoja, hitsaajan takkeja sekä hitsaajan käsineitä.

Palosuojatut työvaatteet

Palosuojaamattomat vaatteet palavat kipinöiden takia erittäin nopeasti. Siksi hitsausvaatteet täytyy valmistaa materiaalista joka on kestävä ja hyvin suojaavaa. Yksi tällaisista kestävistä materiaaleista on nahka. Nahka tarjoaa erinomaisen suojan myös kuluttavaa käyttöä vastaan. Ennakkoluuloista poiketen, nahkaisissa hitsausvaatteissa on yllättävän helppo liikkua, vaikka materiaali on tukevaa.

Weldas hitsauskäsineet

Laadukkaat Weldas hitsaajan käsineet, hitsaajan esiliinat tarjoavat erinomaista suojaa ankarissa työolosuhteissa. Näiden lisäksi hitsaaja voi käyttää tarpeen mukaan myös eriasia hitsaajalle tarkoitettuja lisäsuojia, kuten esimerkiksi hitsaajan huppua tai hitsaajan lakkia. Weldas valikoimista löytyy myös erilaisia hitsaajan nahkaisia hihasuojuojia sekä hitsaajan säärystimiä.

Katso myös: RhinoWeld hitsausvaatteet